Zamioculcas Verzorgingstips

Zamioculca's Verzorgingstips

De Zamioculcas is een van de meest populaire en meest gebrekkige cameraplannen van dit moment. Met twee hoge stelen en glimmende bladen waardoor het lijkt op een echte stadsjungle.

Hoe heb je een Zamioculcas gegeten?

De Zamioculcas is een sterke plant en produceert weinig ijzer. Het sommige waren deze topper om te vragen is een beetje flowde en opgewarmd. Hij drinkt liever te weinig water dan te veel. zodra de Zamioculcas onderin droog is hej weer klaar voor een nieuw shot water. Deze grote bak is niet zo'n grote en hoeft maar 1 keer per maand mee uit eten te worden genomen. Er zijn ook maar een paar potten die al drie jaar zijn gebruikt, afhankelijk van wat je de afgelopen drie jaar hebt gedaan voordat we van plan zijn om te winkelen. De Zamioculcas is lekker gemakkelijk in de omgang en vindt zowel buiten als binnen een prima plek om te verkassen, dan hij maar niet de hele dag vol in de felle zon staat wil dan kan onze vriend branden. Is er iets gepland over deze toffee? Lees dan snel verder!

Oorsprong van de Zamioculcas

De Zamioculcas Zamiifolia komt uit de Araceae familie , evenals de grootste, meest liefdevolle familie is de Anthurium, Spathiphylum en de Zantedeschia. De Zamioculcas komen oorspronkelijk uit Zanzibar, Tanzania, Kenia en Madagaskar. De naam van de dag is niet echt een betekenis maar voor twee losse woorden. Culcas is een verzamelnaam voor een ander geslacht plan in Zamio stamt af van de Zamia-varens. De Zamia-varens hebben dezelfde bladeren genoemd als de van de Zamioculcas.

De Zamioculcas is al hot in Nederland sinds 1996. Hij is zo'n hottie omdat hij gemakkelijk in de omgang is en gewoon een echte groene kanjer is.

Een Zamioculcas water geven

Zambioculcassen zijn niet zulke dorstige types. Hij kijkt al snel te diep in het glaasje, dus liever te weinig dan te veel water. De hoogte van het water is afhankelijk van de temperatuur, de hoeveelheid en de intensiteit van het licht. Om het optimale resultaat uit de Zamioculcas te halen is het beter om eerst medicijnen uit de grond te halen voordat het nieuwe jaar begint. In de zomer kan het 1 week duren, in de winter kan het twee á vier weken zijn.

De Zamioculcas en plantenvoeding

De zamioculcassen zijn redelijk snel en vaak trek in een snack. In de zomer is het mogelijk om de lijst met eisen van onze grote vrienden in te vullen en in de toekomst is er een limiet aan wat er in de huisplant is gepland. In de andere periode heeft de Zamioculcas vaak laatste van extra winterkilo's. Gebruik van de doseerring die vooraf op de verpakking van de cameraplanten staat aangegeven. en 1x per maand.

De beste stand voor ooit Zamioculcas

Sommige plannen zijn nogal kieskeurig als het om hun verblijfsplek gaat, maar de Zamioculcas helemaal niet. Deze topper is zo makkelijk dat je hem overal kunt verkopen. In het begin moet hij nog een beetje Wennen en wil hij liever nog niet eens niet in het licht staan. Wat wel is opgegroeid is dat de naam van de zone licht is geworden, omdat het dat oude gefilterde licht had. Als hij eenmaal op z'n gemak is, zal hij wel in de schijnwerpers staan.

De Zamioculcas zal graag een beetje opgewarmd en afgeleverd ontvangen worden, aangezien hij dit niet zal krijgen zal zijn groei doen remmen. Staat hij op een plekje met veel zonlicht? Dan kun je een enorme grote sprint krijgen. Laat hier bij wel op dat hij niet te snel groeit, wil dan kan hij voor je het weer binnenkort het huis uit gaan (vaak, de kliko in).

Wanneer de Zamioculcas te veel gaat hangen en lui wordt moet hij 1 á 2 meter verder van het raam plaatsen. Plaats je groene vriend 2-3 meter voor een plek uit het oosten of westen. Bij een raam op het zuiden moet ongeveer 3-4 meter van het raam zitten. Je kunt hem ook niet altijd direct voor de raam op het noorden zetten. Laat hem regelmatig een pirouette maken, waarbij een variabele maat nodig is. In de lente en de zomer is de Zamioculcas graag buiten bij al zijn andere grote vriendjes, maar met te veel zon kan hij verbranden dus pas op met de middagzon.

Zamioculcas bespotten

De Zamioculcas maken zijn entree in zijn eigen verrouwde potje. Door de jaren heen word je plantje en zijn wortels natuurlijk alleen maar groter en groeit hij op een gegeven moment uit zijn potje. Over drie jaar is duidelijk dat Zamioculcas een grotere hoeveelheid pot heeft.Het beste moment waarop het eruit ziet, komt eraan. Als hij jammer is, is dit aan de wortels sneller in de lente.De pot moet geleidelijk 20% breder zijn dan de kweekpot. Door een grotere pot te stimuleren kan de zonedheid van de plant groter worden en kan de grond meer vocht opnemen.

Is de zamioculcas giftig?

De Zamioculcas is een echte wijsneus met een scherpe rand, die met name licht giftig is. De Zamioculcas moeten zorgen voor een veilige afstand tot kinderen en huizen.

De zamioculcas en ziekten

De Zamioculcas is een echte fiets en het is heel makkelijk om de laatste van kwaaltjes te krijgen en zo is het niet. Door de structuur van het blad is gemakkelijk van de Zamioculcas af te spoelen met een lauwe douche. Wilt u nu de last hijsen, hiervoor zijn de beste methodes te gebruiken, zowel chemisch als biologisch.

Mijn Zamioculcas heeft verkleurde bladeren. Wat nu?

Bij de hoogste hoeveelheid water kunnen de eerste bladen van de Zamioculcas worden gebruikt. Als deze variatie bladeren opkomen is het om afscheid te nemen en ze bij het van de stengel af te knippen. Het is echt groot en zo ziet het eruit en het verbruikt minder energie, dus het is de moeite waard om op te merken dat de extra kilo's die ik heb gekregen.

Zamioculcas: een superheld die nooit faalt om te vliegen

Onze grootste Zamioculcas vriend is licht verlicht. Hij geeft niet om andere grote waarden voor de overname van CO2 in Zuurstof, maar er zijn hier geen talenten dat hij geen andere kwaliteiten gaat hebben.

Vastzittende Zamioculcas

Het is eenvoudig om lekker te gaan stekken met de Zamioculcas, je moet alleen de stengel afsnijden en deze in een pot met vochtige aarde te planten. Je kunt het beste vast komen te zitten in de lente dan zal er na een tijdje een wortelstok ontstaan ​​waaruit nieuwe stengels en bladeren gaan groeien. Oh, en vergeet nooit wat er in de hand was, de Zamioculcas is met name licht giftig.

Een zamioculcas snoeien

Wanneer de gele bladeren optreden kan hier ooit de afscheiding van genomen worden. Zone van de gelbladeren is de Zamioculcas weer helemaal fris en hoeft hij minder te dragen (kilo minder dus zelfverzekerd). Zo strak mogelijk bij de stelen knappen. En vergeet niet daarna ooit handen te wassen.

Een Zamioculcas in bloei

Wanneer de Zamioculcas veel liep en warmt ontvangt en goed wordt verzorgd een kans dat hij bloemen komen. Alleen of de ideale omstandigheden zullen hij bloemen ontstaan. De bloemen kosten voor elke grote hoeveelheid energie in die kamer wel eens beter dan die van de bloemen die anders zijn dan de kosten van de Zamioculcas.

Alles wat je wilt weten over de Zamioculcas

Kortom, de Zamioculcas is een topper onder de cameraplanten. Hij is makkelijk in de omgang, zei hij verdomd goed uit en brengt ook nog een beetje groen in je interieur. Want er komt een moment dat het populair is, dat gaat hem overkomen nu de Instagram-feed schittert.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.