Tradescantia Verzorgingstips-Botanicly

Tradescantia Verzorgingstips

De tradescantia, ook wel onze Bastard!

De tradescantia is een hele leuke plant het heel goed doet onder de beginnende plantenliefhebbers onder ons, tradescantia is namelijk een hele makkelijke kamerplant. Hoera!

Hij zijn veel verschillende soorten tradescantia , vaak zijn ze groen met paren, maar je ziet ook varianten die veel wit, geel of soms zelfs roze in het blad hebben. Over het algemeen zijn alle tradescantia bergplanten. Sommigen zullen in het begin omhoog groeien, maar uiteindelijk gaan ze allemaal een beetje hangend en lekker wild groeien.

Hoe zorg je voor een tradescantia?

De tradescantia is een sterk plan dat nu af en toe wat extra zorg nodig heeft. Na een intensieve opwarming bij ons in de kas dragen wij het stokje erover. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw tradescantia net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

Een tradescantia water geven

Tradescantia hoeft niet heel goed te zijn. Het is aan te raden dat de grond een klein beetje droogt tussen het water geven door. Gemiddeld is de tradescantia blij met geen water in de week.

Geen zorgen: de tradescantia wil graag prijzen hebben wanneer hij behoefte heeft aan wat extra water. De messen zijn dan een beetje van kleur, dus hij ziet er niet zo fris meer uit. Dat diepe grote lichten worden, een teken dat hij water nodig heeft. Wel zo makkelijk dus!

De tradescantia en plantenvoeding

Om de tradescantia te versterken en gezond te houden, is het aan te raden om zo nu en dan kamerplanten te geven. Gegarandeerd een kijkje bij Tradescantia!

Tip: Bekijk de verpakking zodat je zeker weet dat jouw handelsscan de juiste dosering geeft. Het is niet aan te stralen om meer plantenvoeding te geven dan nodig is. Het is zo genoemd dat elk vak dat veel voeding geeft, de grond een te hoge zuurgraad krijgt. Hierdoor kunnen de wortels minder goed water opnemen.

De beste standplaatsen voor ooit tradescantia

Tradescantia kamerplanten zijn geop light, maar de felle zone kan het blad beschadigen. Het is belangrijk om een ​​paar te hebben met een aantal indirecte zonale lichten. Hij is van nature ontzettend veel soorten Tradescantia, elk verheft ze met donkere en lichte bladen. De tradescantia met donkere bladeren kan vaak beter op een donkere plek staan. In tradescantia met felle lampen kun je ervoor kiezen om een ​​lichtpuntje open te zetten. Dit komt doordat een lichtblad minder bladgroen heeft en dus minder energie kan opwekken en daarom zeelicht nodig heeft.

Bespotte Tradescantia

Wel ongeveer een jaar heeft de tradescantia alle stoffen die in de potgrond zijn opgenomen. Hij zal daarom erg wareren dan hij jaarlijks een nieuwe portie krijgt. Aangezien elke handelszaak verpot je hem hierna het beste in een grotere pot kunt plaatsen, zo heeft hij de ruimte om der te groeien. Hier zijn de beste buurten voor verpakte potten en speciale velden voor kamerplanten. Grote tradescantia (vanaf een meter) hoeven maar eens verpot te per twee of drie jaar. Leuk weetje: door de potten kan de tradescantia een behendige grote spurt krijgen.

Tradescantia en ziekten

Het wordt aanbevolen om de handelsscantia regelmatig op luis en andere geïntegreerde te controles te raden. Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grotere kans dat je tradescantia nog te rood is!

Helpen! Mijn tradescantia heeft verkleurde bladeren

Is de blanco van je Tradescantia verkleind? Dit is een waarschuwing dat de plant in de donkere stand staat. U weet wat u wilt op een lichtpaneel.

Ook op latere leeftijd kun je de bladeren wat geel van kleur zijn. Deze bladeren kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van hoe lang het duurt voordat nieuwe messen in grote gebieden worden gebruikt.

Is de tradescantia giftig?

Bammer, het knagen en knagen aan de tradescantia kunnen leiden door kinderen en dieren. Oeps jij!

Tradescantia zit vast

De tradescantia is zoals altijd het ideale plan. Je kunt de tradescantia op twee wateren vastzetten dan in de grond. Neem hier voor altijd een takje met een aantal blaadjes erbij. Het is niet aan te stralen om een ​​heel lang takje te nemen. Het kost het stekje namelijk veel energie om het blad te onderhouden. Deze energie kan hij natuurlijk beter in de wortels steken. Vervolgens kan hij natuurlijk lekker uitlopen en heel erg lang worden. De max is langer dan 10-15 cm.

Tradescantia zit vast in water

Zet je je stekje in het water? Maak je geen zorgen over dat staal dat in de waterstaat terechtkomt. Daarin komen alle bladen boven het water naar buiten. Binnen 1-2 weken komt het eerste woord. zodra deze was lang en vol zijn kun je hem in de grond zetten. Wanneer deze in de grond is geplaatst, is het mogelijk om het beste licht in huis te zien.

Tradescantia zat vast in de grond

Telkens wanneer de plant direct in de grond vast komt te zitten, is het tot op zekere hoogte mogelijk om in de grond in de tenten te sterven, dus we zijn bang dat de wieken in de grond blijven. Het is een plan dat snel zegt en dat al snel lus. Nou ja, 3 weken elk waarschijnlijk al het resultaat. Zorg ervoor dat het basislicht belangrijk is.

De takjes van de tradescantia breken vrij makkelijk af, maar geen paniek. Afhankelijk van hoe goed ze worden gebruikt, zullen ze worden gebruikt voor nieuwe tradescantia-planten. Hoeveel spullen zitten er nog in de pot, hoeveel staat er nog op de planning.

Tradescantia snoeien

Oudere tradescantia kan soms wel eens een beetje kaal zijn geweest. Dat is normaal. Meest voorkomend maakt de plant weer nieuwe vertakkingen aan en daar weer opnieuw uitloopt. Kost het niet? Dan kun je de beste sneeuw plannen. Hier bij heeft alle grote uitgangen. De plant is nu toegevoegd aan de tafel, hier kan de plant open. Welk resultaat? Een mooie vollere Tradescantia.

Een tradescantia kopen

Leuk weetje: we hebben onze geplande tradescantia dood in de puntjes verpest. Dus we werken met biologische weefselmonitoring, dus we laten de natuur achter en we doen er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine tradescantia groot en sterk is.

Shop je favoriete tradescantia bij Plant Rebelz

Houdt ons tradescantia-assortiment goed in de gaten willen dat we regelmatig nieuwe en verrassende tradescantie-soorten toevoegen. Kun je niet wachten op een nieuwe tradescantia om te shoppen? Nou, hier is ons complete tradescantia-assortiment op dit moment!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.