Bananenplant Verzorgingstips-Botanicly

Bananenplant Verzorgingstips

Musa, bananenplant; ook welkom bij Extreme!

De bananenplant is een tropische plant met grote bladen, het is een echte zonaanbidder, omdat hij groter is dan een winkelcentrum.

Weet je ooit dat er 400 rassen in de bananenplant zaten? De Musa Cavendish is de meest populaire in zijn soort. We kunnen meteen eetbare bananen maken, cool hé?! Het duurt vaak wel meer dan 3 jaar voordat de eerste bloesems aan de plant komen, deze zijn nodig vruchten. Als de bananenplant in topconditie komt - en je kunt je eigen bananen gebruiken - geven we je enkele tips hoe je dat kunt doen.

Hoe eet je een bananenplant?

De bananenplant is een sterke tropische plant die nu zo sterk is dat we extra verzorging nodig hebben. Na een intensieve opwarming bij ons in de kas dragen wij het stokje erover. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw bananenplant net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

De beste stand voor een bananenplant

De bananenplant komt uit de tropen en staat gepland in de zone. Maar pas op, zijn bladeren kunnen verbranden. Houdt hem daarom bij veel zones een klein beetje in de gaten. Zorg ervoor dat elke bananenplant minimaal 5 uur per dag zoneringslicht heeft. Plaats 'm ongeveer 2 meter voor een raam op het zuiden of direct voor een raam op het oosten of het westen. Wanneer de bananenplant niet in staat is, kan het zijn dat deze stopt met het vervaardigen van nieuwe wieken en dat is een natuurlijke zone. Maak je daar geen zorgen over voor een bananenplant in Shaduw.

Het gebouw van de bananenplant

Over het algemeen wordt de bananenplant niet voor de bouw verzonden. Ze zijn op een eenvoudige manier niet winterhard wonen. Hij is wel een soort winterhard en dus prima buiten kan vertoeven, dit is de Musa Basjoo.

Een bananenplant in de winter

De winter is een van de minst favoriete planten van de bananenplant. Om je bananenplant de winter door te laten gaan om te helpen kun je hem minder water geven dan in de zomer, hij wel voor dat de grond altijd licht vochtig is. Daarnast is de zorg van de zorg voor een goede vlucht. Zo voorkom je dat de plant veel vocht leest als de opwarming aanstaat. Het kan geuren dat de bananenplant wat bladeren leest in de laatste heeft van bruine bladeren. Deze bruine bladeren kun je hij won vanaf kippen.

Bananenplant water geven

De bananenplant bestaat Voornaamlijk uit water, niet toegestaan ​​vanwege de tropische stam behoorlijk wat waterlust. Laat hem op dat de grond altijd licht vochtig is en nooit uitdroogt. In de warme zomermaanden heeft de bananenplant over het algemeen zeewater nodig dan in de winterperiode. De kunt de bananenplant het beste twee keer per week water geven. Laat hem goed weten dat het plan niet met zijn wortels in het water staat. Geef daarom nooit zeewater dan de grond kan absorberen, kleine beetjes tegelijkertijd stof. Laat de bananenplant groeien. Pas dus op als je een mooie houten vloer verhoogt.

De kiem van de bananenplant

De wortels van de bananenplant liggen in de grote tropen. Om je plan in topconditie te houden is het daarom aan te raden om hem zo nu en dan te sproeien, hoe vaker hoe beter. Vergeet de spruit van de bananenplant en niet de rand van het mes, het resultaat van de verlenging.

Bananenplant in plantenvoeding

Als de bananenplant sterker is en het areaal in de stad hoger dan dat, staan ​​er ook kamerplanten in het gebied. Een kleine bananenplant, gekookt! Tip: Bekijk de verpakking zodat je zeker weet dat jouw bananenplant de juiste dosering geeft. Het is niet aan te stralen om meer plantenvoeding te geven dan nodig is. Het wordt zo genoemd dat als elke bananenplant te veel voeding geeft, de grond een te hoge zuurgraad krijgt. Hierdoor kunnen de wortels minder goed water opnemen.

Nep bananenplant

Hoe groot is de bananenplant in de pot? Dan kun je hem bespotten. Doe dit bij voorkeur in de lente omdat beschadigde woorden dan snel kunnen produceren. De bananenplant is een beetje groot, het is dan ook aan te raden om hem elk jaar te potten. Maak je geen zorgen als er een pot is voor die bananenplant, een upgrade resulteert in een pot die 20% groter is dan die van een grote pot.

De bananenplant bij ziektes
Helpen! Mijn bananenplant heeft verkleurde bladeren

Een bananenplant is niet echt een plant die vrijwel perfect zal groeien. Zijn bladeren zijn kwetsbaar voordat ze schuren en beschadigen. Hier staat een bed bij de bananenplant, afhankelijk van hoe het is als personage. Een robuust exemplaar en een label rebelleren tegen de cameraplant.

Heeft jouw bananenplant laatste van bruine bladranden?

Dit is normaal gesproken niet het geval. Om je bananenplant weer mooi te maken kun je de randen van het blad afknippen. Een lilijk mes? Ook deze kun je er gewonnen hebben vanaf knippen!

Heeft jouw bananenplant last van gele bladeren?

Dan kan het zijn dat het project wordt uitgevoerd en dat de plant naar verwachting nodig heeft. Als de bladen aan de binnenrand van de bananenplant zitten, komt er meer licht binnen. Het is op te verliezen door de plant te een plek verder bij het raam vandaan te geven.

Heeft de bananenplant als boom niet echt veel hoogte? De bladeren van de bananenplant vóór de zaden van de stam. Je zal dus zien dan je een oud blad weghaalt snaps de stam een ​​beetje bruin oogt. Dit is eigen aan alles behalve het mooiste blad wat ooit liften afgeknipt, daar maak je je zorgen over!

Prioriteit is beter dan dat

Het is aan te raden om de bananenplant zo nu en dan op luis en andere geïntegreerde te controles. Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grotere blikken die ooit bananenplant nog te rood is!

Rotting komt meestal voor bij de bananenplant, wat vaak het gevolg is van het Veel water. Snijd in dit geval het rotte deel weg en geef de plant vorlopig minder water.

Is de bananenplant giftig?

Yaay, goed nieuws voor alle viervoeter- en kindbezitters onder één. De bananenplant is niet giftig!

Musa: een superheld in de lucht

Bananenplant: een superheld die voor altijd zal vliegen De bananenplant wordt overal op de markt gebracht. Van het feit dat er nu een veer in het huis van de lucht moet worden gebracht, is de bananenplant een grote held. Hij is van alle markten thuis en ook multitasken is voor deze topper geen groot probleem. Hij hangt de slingers open en filtert de lucht als nooit tevoren.

Bananenplant blijft doorgroeien in huis

Is er ooit een bananenplant over om te groeien? Dit is te zien aan de jonge, iets licht bedekte bladen. De andere bladeren zullen kleuren en de klap volgen om op te hangen. Dit is een natuurlijk proces en hier wordt niets aan gedaan. Door de manier waarop het mes bedekt is, wordt het afgesneden.

plant een bananenplant

Regelmatig schuwde hij de stam nooit, telkens bleef hij steken! Daarom knip je – wanneer de scheut genoeg wortels heeft – de stek los van de plant. Stop deze volg zo diep mogelijk in de grond, hij zal ervoor zorgen dat het blad boven de grond blijft. Het is een plan dat snel zegt en dat al snel lus. Nou ja, 3 weken elk waarschijnlijk al het resultaat. Zorg ervoor dat het basislicht belangrijk is. Een luchtwaardigheidsvereiste is een must voor het steken van de bananenplant. Zet deze dus nooit in het gebouw van de kachel.

Je kunt hem ook op het water zetten. Zet ze in dat geval in een vaasje water, zodra de stek na een week van drie genoeg wortels is ontwikkeld, kan je de plant overzetten in de aarde.

Koop een bananenplant

In ons assortiment zijn er steeds verdwijnende bananenplanten. We stierven dood in de puntjes. We werken dus met biologisch afvalwater, dus we de nature de nature later en we doen alles om de ideale omstandigheden te creëren waarin onze kleine bananenplantjes groot en sterk zijn.

Shop jouw favoriete bananenplant bij Plant Rebelz

Bananenplantages in de lucht en zorgen over bakconcentraties en minder stress. Perfect voor hoe een kater een deadline haalde die we moesten combineren - of we zouden graag de lucht in huis willen klaren. Levende luchtverfrissers, en nu ook knap!

Met een bananenplant heb je een tropisch aanzicht in huis. Houdt ons assortiment goed in de Gaten want we voegen regelmatig nieuwe en verrassende soorten toe. Was je er niet om een ​​nieuwe bananenplant te shoppen? Tof, hier is ons complete assortiment bananenplanten op dit moment!

Heeft u specificaties over de verwerking van de bananenplant of kunt u stylingadvies gebruiken? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Neem contact met ons op!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.