Epipremnum Verzorgingstips-Botanicly

Epipremnum Verzorgingstips

De Epipremnum, ook welkom bij onze Bastard!

De Epipremnum is een populaire hang- en klimaatplant. Met magnifiek grote en mooie wieken, sterke luchtkwaliteit en de ligging van ijzer op het gebied van verzorging is de grootste god van ideaal wonen. Door deze kwaliteiten is het dan ook niet dat je deze popiejopie in veel kanten en huiskamers ziet.

Hoe heb je een epipremnum gegeten?

De Epipremnum is een sterke tropische plant die nu zo sterk is dat we extra verzorging nodig hebben. Na een intensieve warming-up in de Kas Dragen zijn wij nu het stokje aan jou voorbij. Het is nu de beurt aan jou. Ga jij jouw Epipremnum net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

De beste standplaats ooit Epipremnum

De Epipremnum is een cameraplan dat op een paneelstaat draait met veel licht van Halfschaduw. De epipremnum kan ook op een wat donkere plek worden getolereerd, de grote van de plant zal dan wel. Hogere lichten van de tribunes, high sea het blad bont zal kleuren. Als het blad van je Epipremnum egaal groen wordt dan is dit teken dat de plant te donker staat. Ook, de Epipremnum is niet zoals jij en ik niet dol op dochter, dit zal ook eerder ongewenste gasten opnemen. Doe het niet!

Water geven aan je Epipremnum

De grond van een Epipremnum houdt van altijd Lichtvochtig zijn. Geef de plant water als de hoogste 2cm van de aarde droog is. Droog staan ​​​​is voor dit plan niet leuk, zeker weten dat deze ijzersterke plannen er bovenop komen. Het is erg gemakkelijk om te weten wanneer jouw epipremnum dorst heeft, de bladeren zullen dan slap voelen en soms omkrullen. Geef jouw Epipremnum in dit geval een goed slok water. Geef de Epipremnum in de winter minder water, dan in de zomer. Door de temperatuur en de Mate van zonlicht gebruikt de plant in minder water.

Een epipremnum is een licht zuiverende plannen voor het overmatig gebruik van water en voertuigen, guttatie heet dit. Zoals elke planning in deze periode zal de droger de druppel verminderen. De druppels zijn echt niet giftig.

Voeding geven aan je Epipremnum

De Epipremnum zegt wel van wat extra voeding. Geef de Epipremnum eens in de 2 weken voeding tijdens de grote periode in de zomer. Grind hierbij bijvoorbeeld een mogelijke plantenvoeding die ooit aan het water wordt toegevoegd. In de herfst en winter zijn er geen benodigde plantmaterialen meer. Doe je dit wel dan dit de wortels schade.

Jouw Epipremnum mock

De Epipremnum heeft niet erg om wat krapper te staan ​​in zijn pot. Als het plan wordt bespot, kan het het beste van het land zijn, zodat eventuele beschadigde woorden kunnen worden geproduceerd.

Ziekten bij de Epipremnum

De Epipremnum is een zeer sterke kamerplant en is niet specifiek ontworpen voor het beoogde doel. Zoals het laatste epipremnum van gegediert wordt, is dat biologisch dan chemisch bepaald. Controleer het plan na het einde van de dag. Kijk vooral vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grotere blikken dat je Epipremnum nog te rood is!

Is de Epipremnum giftig?

Helaas! De Epipremnum is giftig. Opletten dus bij jouw geliefde Viervoeter. Goed is de Epipremnum een ​​mooie hangplant, die ideaal is voor een hoge kast, dus het kan gebeuren dat de plant nooit komt. Neem bij inname of bij twijfel contact op met de dierenarts.

De Epipremnum bleef steken doe je zo

De Epipremnum is een echte beginnersvriendelijke plant. Maar hoe stek je de Epipremnum nu het beste? Makkelijker kan bijna niet. Aan de Epipremnum, de grootste naam wordt gegeven over dezelfde naam als een licht woord. Dit staat er als een bruin stengeltje, soms het alleen nog maar een klein, bruin knobbeltje. Knip een steeltje met een lichtwoord erna, er is een kleinzoon met een stuk van een steeltje en een lichtwoord is in orde voor een nieuwe plant. Maak de stek vooral niet te lang, het kost de plant onnodig veel energie om alle bladeren gezond te houden om de stek minder snel wortelen te geven.

Op water zullen deze plannen fascinerende mooie waterwortels maken. Zet de Luchtwortel onder het water of in de grond. Staat je stek in water, dan kun je je plan oppotten dan de wortels zo'n tien centimeter zijn maar de plant kan ook zeker een lange tijd op het water leven. Staat je stek in de grond, houdt deze in het begin dan goed volchtig. Als de stek na een aantal weken goed geworteld is, kun je steeds minder water gaan geven. Uit één stekje groeit één nieuwe stengel, zet dus meer stekjes bij elkaar dan ooit een mooi volledig plan zal maken.

Shop jouw favoriete Epipremnum van Plant Rebelz

Een Epipremnum geeft aanleiding tot de lucht en geeft om de concentratie van de stress en de stress. Perfect voor hoe een kater een deadline haalde die we moesten combineren - of we zouden graag de lucht in huis willen klaren. Levende luchtverfrissers, en nu ook knap!

Met een Epipremnum zat daar een tropische aanblik in die nog super makkelijk te slikken was. Houdt dus vooral ons assortiment goed in de Gaten willen misschien Voegen we Binnenkort wel nieuwe en verrassende soorten toe.

Is er ooit een specificatie geweest over de verzorging van de Epipremnum of kan welk stylingadvies worden gebruikt? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Neem contact met ons op!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.