Goudpalm Verzorgingstips-Botanicly

Goudpalm Verzorgtips

De goudpalm, ook wel onze hippie!

De goudpalm staat ook wel bekend als de Areca palm en is een van de meest bekende palmsoorten die ooit in de Hollandse huiskamers zijn gevonden. Wat waren we gesnapt, een koekjesplan met een tropisch tintje, komt er nog wat? De Goudpalm heeft een lichte kleur met een bedekt blad. De palmen zijn grotendeels intrinsiek bosjes en al deze bosjes vormen sammen de palm. Bosje groen, waarom doe je dat eigenlijk?

Hoe heb je ooit een gouden palm gegeten?

Hoe heb je ooit een gouden palm gegeten?
Zo'n pareltje in huis hebben is natuurlijk al een feestje op zich, maar zorgen is zelfs leuk! Omdat je deze grote maker natuurlijk zo lang mogelijk in het leven wilt houden, hebben wij een kleine handleiding opgesteld, lees je mee?

Oorsprong van de goudpalm

De goudpalm is de familie van de Areca, die we ook wel kennen als Palmae. Dit magnifieke plan stamt uit het begin van de tropen van Madagaskar, een eiland aan de oostkust van Afrika dat erg belangrijk is.

Een gouden palmwater gegeven

De Areca palm komt uit de grote tropen van Madagaskar en is een dorstige plant. Het liefste heeft hij zijn grond altijd vochtig, maar het is ook niet de bedoeling dat zijn wortels in laag water staan. Ingewikkeld, je nu vast beginnen te denken. Leuk dat het hier is! Geef bij voorkeur de Goudpalm in de winter eens per week, en in de zomer twee keer per week water. Steek regelmatig zelfs je vinger in de grond om te voelen of hij nog voldoende vocht heeft. Voelt de grond nou heel dan lust hij wel wat zeewater, en blijft de grond 4 tot 5 dagen nat dan heeft hij misschien iets te veel gekregen.

Verder is het zorgwekkend dat je de Areca lauw water geeft en deze bovenop de wortelkruit geeft. Aan de andere kant kun je de kleinere handpalmen verzorgen met de juiste medicijnen, zone!

De goudpalm en plantenvoeding

De Goudpalm is erg klein en er komt veel bij kijken dat hij midden in de kamer staat. Het kan met een losse peul voor de palmbomen. Laten we zeggen dat je nooit een overdosis geeft, ook niet dan dat hij een tijdje niets heeft geregenereerd. Een overdosis zorgt ervoor dat er geen overhead in de deuropening is waar de handpalm en een beetje water worden blootgesteld.

De beste stand voor ooit palm

De tribunes voor de Goudpalm hebben weinig ijzer zolang er licht is. Direct zonlicht is geen grote fan van, dan zullen zijn bladeren namelijk gaan verbranden en dat is natuurlijk het laatste dat je verwelkt. Vlakbij een raam op het noorden zou perfect zijn, maar een raam op het zuiden kan ook wel mee leven. We zouden willen zeggen dat er een afstand van 3 meter is van waar de ruimte wordt geplaatst.

De goudpalm en dochter

In de tropen is het echter het beste om een ​​constante wind te hebben, maar het woord Goudpalm bestaat niet. Door de dochter kan hij willen ontstaan, niet handig... Het is je begrip om de palm op een plekje te zetten waar dochtertje staat, zo kun je lang genieten van deze grote makker!

De goudpalm buiten

In de zomer zie je de Areca-palm bovenaan de muur, zolang de temperatuur onder de 8 graden wind is. Als er ook een reden is om in de poorten van de palm te gaan, is er een kleine rand rond het mesgebied, omdat de mesgebieden op naam van het merk staan. Vond dat leuk, maar het geval is, plaats de plant niet minder in de zone!

Bespotten Goudpalm

Verpotten van de Goudpalm kan direct gegeven worden nadat hij binnen geoogst heeft, maar er is een raam dat vanuit het raam te zien is. Een grotere pot staat onder zeeniveau voor een waterbuffer in een kleinere ruimte dan de mogelijkheid om te gebruiken. De pot heeft 15-20% meer nodig dan de vorige variant.

Is de goudpalm giftig?

woehoe!! Deze goudpalm is ideaal voor elk huis, maar het is niet bekend voor kinderen en huizen. Iedereen kan wel wat toppers gebruiken!

De goudpalm en ziekten

De goudpalm wordt omgezet in significante omstandigheden, een medicijnluchtstroom kan optreden wanneer er ruimte is voor spint. Daarnaast kan wolluis heel goed last van hebben. Wanneer de palm het laatst heeft van gedierte Raden wij aan om deze te worstelen met bijvoorbeeld promanal.

Helpen! Mijn goudpalm heeft verkleurde bladeren

De bladeren van de goudpalm kunnen gaan verkleuren, dat hoort hij altijd door. De palm maakt namelijk zelf nieuwe bladeren aan waardoor hij oudere bladeren afstoten.

Wilt u palmgel bladeren krijgen dan dit vervangen op oud blad. Daardoor kan het ook een technisch aanzicht zijn vanaf de voorzijde van de ruimte. Kleurt jouw nieuwe blad geel, dan kun je hem beter iets minder in de zon zetten. Staat de goudpalm al lange tijd problemen op dezelfde plek, maar gaat hij toch gele schijnselen ton? Prober hem dan een beetje extra water te geven!

Bruin blad betekent dat je Areca palmt op de dochterstaat. Wij raden aan om hem een ​​​​ander plekje te geven, het liefst iets minder op de dochter.

Palm: een superheld in de lucht

Naast zijn looks heeft hij ook zijn innerlijk mee! Deze goudpalm is genoemd als meer schilderij bekroond tot de beste vliegtickets. Hij is gemakkelijk in aparte huisvesting en zorgt voor het juiste luchtvervoer in jouw kamer, kantoor of bij de rest van elk gepland feest!

Pin Goudpalm

Moge jij nog meer van je goudpalm sake geklonken dan kun je deze vast, waardoor je in plaats van een, meerdere palmen verhogingen! Een palm kan vast komen te zitten door de ontbrekende schuren van de Elkaar te scheden. Haal de moederplant uit de pot en plaats de wortels van de plant op een oude handdoc, dus blijft eventuele schaamte beperkt. De woorden van de verlegenen mogen niet van de deur worden geschuurd, afhankelijk van wat ze doen, hebben ze de beste shoonspoelen en een kleine kraan. Nadat ze schoon zijn kun je ze gaan oppotten, wees voorzichtig met de wortels willen dat deze erg breekbaar zijn. Wanne je ze takel opgepot hebben ze graag een plaatsje met veel licht, maar geen directe zon! Verder moet je ze ook iets zeewater geven dan normaal, overeenkomstig stimuleer je namelijk de hechting van de wortels.

Goudpalm snoeien

Af en toe zal je de palm een ​​​​beetje moeten snoeien, zijn oude bladeren kosten hem namelijk veel energie terwijl ze (helaas) niet te vervaardigen zijn. Het is belangrijk dat de goudpalm met een sneeuwvlokje knipt. Het is bekend dat er geen betere manier is dan de deur te sluiten, er zit een raam in de sierwaarde van je palm het hoogst. Later kunt u de restanten aftrekken met de hand die hij aftrekt.

Een goudpalm kopen

In ons assortiment zijn er niet zo veel gouden palmen, er zijn altijd de beste van de beste. We verloren onze handpalmen dood in de puntjes. We werken dus met biologisch afvalwater, dus we de nature de nature later en we doen er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine Areca palmen groot en sterk zijn.

Shop jouw favoriete Goudpalm

Houdt ons goudpalmassortiment goed in de gaten willen we regelmatig nieuwe en verrassende soorten toevoegen. Was je nooit wakker als je ging winkelen? Nou, hier is ons complete assortiment op dit moment!

Heeft u specificaties over de gebruikte verzorging van de palm of kan je wel wat styling advies? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Neem contact met ons op!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.