Peperomia Verzorgingstips-Botanicly

Peperomia kooktips

Hoe eet je een Peperomia?

Wist je dat er meer dan 500 soorten peperomia zijn? Ze hebben altijd een ander voor, formaat en uiterlijk. Je komt ze tegen in elke kleur van de regenboog. Over het algemeen zijn peperomia's super gemakkelijk te verzorgen, ideaal dus voor dan ooit de groene vingers verhogen. Peperomia's zijn de perfecte kandidaat dan ooit op zoek naar een kamerplant voor beginners. Leuk voor de groentjes onder ons dus!

De beste portie ooit voor peperomia

De peperomia is een sterk plan dat er nu is en dan hebben we een extra bed nodig. Hoe niet?! Na een intensieve opwarming bij ons in de kas dragen wij het stokje erover. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw peperomia net zoveel liefde geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

De beste standaard voor peperomia ooit

De peperomia wordt het lekkerst Veel daglicht maar weinig direct gebied. Zet de plant daarom op een plek met indirect licht. Wordt het blad vaal, dan staat hij waarschijnlijk te licht. Geweldig 'dat wil zeggen onmogelijk, dan staat je peperomia gemist te donker.

Een peperomia-water gegeven

De peperomia kan op zich prima zonder al te veel water. Handig dus voor dan ooit hij een keer vergeet. Wekenlang droog staan ​​​​is gedeeltelijk niet aan hem bested en met zijn wortels in het water is ook een no go. Hij maakt zich zorgen over het feit dat er geen plantenwater is waar het grondlicht is. Dat kun je het beste beheersen door je vinger in de aarde te steken. Wil je eten? Dan kunt u een waterbeurt overslaan aanleggen. Voelt de grond kurkdroog? Dan lust de peperomia wel wat. Over het algemeen is één keer per week een scheutje water meer dan genoeg.

De Peperomia en plantenvoeding

Voed je peperomia in lente en zomer elke maand. Controleer de status van de verpakking voor elk extra verzenditem. Wanneer de peperomia te veel voeding krijgt, kan dit namelijk de wortels van de plant aantasten, oh nee!

Bespotte Peperomia

Wanneer het aan de peperomia groeit, groeit hij lekker rustig door, geen snel groeier dus! Hij zal ook niet snel uit zijn pot groeien, het is daarom waarschijnlijk zee dan genoeg om de plant eens in de drie jaar te potten. Geen zin in zo'n grote knaak maar wil je wel dat je plan gezond blijft? Dan is het lekkerste Elke drie jaar de Potgrond vangen. De potgrond leest de naam van de lengte van de luchtige structuur, vanwege de nieuwe potgrond in het midden van het woord. Blije peperomia gekookt!

De peperomia en ziekten

Het wordt aanbevolen om de peperomia regelmatig op luis en andere geïntegreerde te controles te gebruiken. Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grote kans dat je peperomia nog te rood is!

Helpen! Mijn peperomia heeft verkleurde bladeren

De peperomia is een echte jungleplant. Hij is dol op een hoge vluchtprijs en dat kan in de winter een probleem worden. Door middel van lucht kunnen de bladeren bruine randen krijgen of zelfs plekken krijgen. Gebruik peperomia daarom in de winterperiode de komende week bij wat er naast de plantenspuit gebeurt.

Is de peperomia giftig?

Goed nieuws voor alle dierenliefhebbers en dierenliefhebbers: de peperomia is niet giftig! Ook voor kinderen is dit plan erg goed. Je kunt hier knabbelen en knagen.

Plak Peperomia

De peperomia is het waard om bij te blijven. Afhankelijk van wat het beste kan worden gedaan in het jaar voor de zomer, als de plant klein is. Om je peperomia te stekken heb je een blaadje met een stukje staal nodig, dit steek je in de grond (zorg ervoor dat ongeveer ⅔ van het blad boven de grond is inbegrepen). Houd de aarde volgens licht belangrijk en zet het stekje op een plek met indirect licht. Na een aantal weken zul je zien dat jouw peperomia stekje gaat groeien. Spannend!

Is er een kamer gepland voor alocasia?

Hoewel het nooit bekend was dat de Alocasia verklaarde dat de meest vliegende cameraplant moest worden beschouwd als een straat voor alle andere cameraplanten. De alocasia heeft enorme bladen, en als het op luchtzuivering bij geplande aankomst telt; hoe meer bladoppervlak een kamerplant heeft, hoe meer zuurstof hij kan produceren. Al met al haal je met de alocasia dus een luchtzuiverende camera-installatie in huis.

Een peperomia kopen

In ons assortiment hadden we nooit peperomia gepland, we hadden allemaal het beste van het beste. We verwenden onze geplande peperomia dood in de puntjes. Dus we werken met biologische weefselmonitoring, dus we de nature de nature later en we doen alles om de ideale omstandigheden te creëren waarin onze kleine peperomia groot en sterk zou zijn.

Shop jouw favoriete peperomia bij Plant Rebelz

Allemaal met een peperomia van een unieke kamerplant in huis. Het is een familie van plannen met een hoger aantal soorten, de ene biedt meer dan de andere.

Houdt ons peperomia-assortiment goed in de gaten willen dat we regelmatig nieuwe en verrassende soorten toevoegen. Ben je nooit wakker geworden voordat je ging winkelen? Kei leuk, hier hebben we op dit moment ons complete peperomia assortiment!

Heeft u specificaties over de verwerking van peperkorrels of kunt u stylingadvies gebruiken? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Neem contact met ons op!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.