Stekjes Verzorgingstips-Botanicly

Stekjes Verzorgtips

Stekjes, ook welkom bij onze kids!

Stekken kan heel moeilijk maar ook heel gemakkelijk zijn. Het is duidelijk dat hoe ver de verkeerde weg is. Onze stekjes werden genoemd in een omhulsel dat ooit in de Grundkunt potent wilde, verder is het belangrijk dat hij ooit een beetje tegen praat liep hier en daar een shotje water geeft. Wij geven jouw stekje een vliegende start en nu is het aan jou om 'm te laten groeien dode kamerhoge knaap. Moet toch lukken?

Mijn stekje komt binnen, wat nu?

Wanneer jij jouw botanische baby binnen opvoedt, maakt jouw hart natuurlijk een sprongetje. Om je stekkie upperbest te verzorgen hebben wij hieronder een gemakkelijk stappenplan voor je opgesteld. Lees je mee?

1. Geef jouw stekkie een eetbadje
Hoera! Get your plan party started want jouw nieuwste rentetarief is gevonden. Hij heeft natuurlijk een behendige rijst achter de rug en kan wel een oppeppertje gebruiken. Ziet jouw groene vriend er nu wat dorstig uit? Laat jouw stekkie dan een volle minuut in een schakelaar met water staan. Zo zal hij zich binnen de kortste keren fris en fruitig voelen!
2. Stop je stekkie erin
poot! Dat was een voorspoedige reis. Geef jouw stekkie daarom een ​​heerlijk opgemaakt bedje. Potgrond in de aanslag en instoppen maar!
3. Laat jouw stekkie kennismaken met zijn nieuwe huis
Vul het potje met luchtige potgrond. Stop jouw stekkie met kweeknetje en al in de Potgrond. Er was geen zorg, het net verloor vanzelf op en de wortels hadden geen ruimte om de nieuwe ruimte te ontdekken. Het is te hopen dat dit zo comfortabel mogelijk zal zijn in de eerste paar dingen die zullen worden ontwikkeld.
4. Van stek naar eigen plek
De plug is nu klaar voor uw eigen keuze. Laat hem maar voorzichtig wanneer aan zijn nieuwe omgeving, geen zorgen! De andere stekkies zijn hartstikke aardig, wees niet verlegen. Binnen de kortste keren zullen jouw stekkies dikke vrienden zijn en zullen ze groeien tot kamerhoge knapen.

Zo verzorg je jouw ficus stekje

Een stek van de Ficus krijgt graag regelmatig watt te drinken, zijn reden moet licht volchtig zijn. Real moet je wel oppassen dat de grond niet te volchtig wordt, dan veronderstelt hij namelijk wordelrot. Daarnaast staat hij graag in Halfschaduw, wanneer je hem namelijk in de felle zon zet kunnen zijn bladeren verbranden.

Alleen maar liefde voor jouw groene planten stekjes

De Smarties (groene planten) zijn makkelijke stekjes. Een stuk met indirecte zones is heel gemakkelijk en het is gemakkelijk gezegd. Verder is 1 a 2 keer per week een beetje water voldoende. Dan zijn er een paar dingen die je wilt doen, en je hebt er meer kennis over!

Zo zorg je voor jouw grote bladerige stekje

Alocasia
Een Alocasia hoort niet in dezelfde hoeveelheid water te staan. Bij te weinig droogt hij namelijk uit en bij te veel verdampt hij wordelrot. Je kunt hem het beste een aantal keer per week en een klein beetje water geven. Daarna wordt een pot met een drainagegat aangerraden zodat het overtollige water kan afvoeren. Verder houdt de Alocasia wel van een Plek met indirect zonlicht en dochtertje.

bananenplant
De bananenplant is omgetoverd tot een tropisch klimaat en staat graag aan het water. Twee keer in de week is ideaal, maar pas goed op dat er niet te veel water in de pot blijft staan. Daarnaast houdt hij ook wel van wat zon. Direct zone is echt pittig, de bladeren kunnen namelijk gaan branden en dat zou zone zijn!

De mooiste decoratie voor je caladium sticks

Caladiums: elk verhoogt ze in alle kleuren, cartridges en matten. Niet alle worden met deze vreemde aan als compleet plan aangeboden, maar ook als stek. En het fijne is dat hij niet afsterft in het najaar zals de meeste Caladiums die we doen. Onze Caladium is niet zo bekend, het is bekend dat je er lang van kunt genieten. Het is belangrijk dat de reden voor het zichtbaar blijven van de Caladium een ​​bepaald aantal mesjes is dat zal verdampen. Zet hem ook vooral niet in te veel zone, dat vind de fragiele bladeren niet zo fijn.

Zo verzorg je jouw cactus stekje

Onze Devil (cactus) stekjes zijn bijna niet kapot te krijgen, makkie hè?! Sommige cactussen verhogen wat water. Aloë vera heeft bijvoorbeeld zomers maar een aantal keer water nodig, en in de winter staat hij het liefst weken zonder water. Hij kan een plekje vinden in Halshaduw tot full zone, nooit zone heavy type.

Van stek naar eigen plek

Onze planjagers speuren de hele wereld af naar de knapste evergreens en de meest briljante blikvangers, die we nastreven in eigen kas kweken en grootbrengen. Ook de stekken telen we zelf. Het enige wat wij kunnen doen is de allerbeste kwaliteit garanderen. Midden in de kwekerij staan ​​onze bureaus gepland (over kantoortuin gesproken); dat maakt ons buitengewoon dronken door onze kroost. We mogen alleen het totale aantal kamerplattegronden vergroten, groot en groot genoeg om dezelfde kamer te hebben. Bij jou, bijvoorbeeld!

Stekjes: een plan op de groei

Een volledig plan in huis is niet praktisch, maar elke eigen stek zien shinen is in ieder geval zo bijzonder. Met onze kweekpakketten ben je plant parent vanaf het prille begin. Afhankelijk van het aantal stokjes dat wordt toegevoegd aan het totale aantal kamers.

Stokken online kopen

Bij Plant Rebelz winkel is gebaseerd op grote van jaloezie op te
De beste kwaliteit cameraplant begint natuurlijk met de beste kwaliteit stek. Wat is nu de naam van de Rebelz-markers van de plant? Het antwoord op die vraag komt niet erg dichtbij: de bijzondere stekjes, de telelen wij zelf. Gewoon bij ons in de kas. Hierdoor hebben wij alle kennis en ervaring in huis. We beginnen bij het begin: stekmateriaal van de allerbeste kwaliteit. Wil je nu met het allerbeste been ooit de basis hebben voor een cameraplant in topconditie?

Bij ons in de kas weten ze alles van afwerken en vermeerderen. Ze barsten van kennis over technologie, de perfecte klimaatomstandigheden, de juiste hoeveelheid water, voeding en nog veel meer. Het feit dat onze eerste schreden op de brug staan, maakt ons geen zorgen. Na een kickstart ons in de kas kunnen de stekjes natuurlijk niet worden bewaakt om door jou verder te worden afgekweekt.


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.