Warum Du keine künstlichen Pflanzen kaufen solltest-Botanicly

Waarom je geen kunstmatige planten zou moeten kopen

huishoudplanten hebben een echt serieuze vijand. Dit zijn geen plagen zoals bladluizen of plantenziekten zoals meeldaje. Er is iets veel ergers, iets dat de omgeving en onze well -being kan beïnvloeden. Dit zijn kunstmatige planten. We geven je eenvoudige redenen waarom je geen kunstmatige planten zou moeten kopen.

een onbeduidende stofvanger

Kunstmatige planten zijn meer dan alleen groene oogcatchers in je appartement. Deze duplicaten van een plant zijn voornamelijk veel voorkomende stofvangers. Helaas bevinden ze zich nog steeds in sommige kantoren en te vaak in de toegangshallen van hotels omdat je er niet voor hoeft te zorgen. Kunstmatige planten hebben geen licht nodig, geen water en geen aarde. De reden hiervoor is duidelijk duidelijk, ze leven niet.

Maar al duizenden jaren geleden was het populair om deze kunstmatige kopieën te maken en ze als decoratie te gebruiken. Egyptenaren schilderden rietbladeren op linnen, Romeinen maakten metalen bladeren en de Chinese bevolking vojeden bloemen van rijstpapier om ze kunstmatig in het kapsel op te nemen. Al deze decoraties waren echter meer van de interpretaties van de natuur, omdat echte planten en bloemen op de lange termijn niet konden standhouden.

kunstmatige planten zijn echter niet alleen stofvangers, ze zien er vreemd en zeer onnatuurlijk uit. Als je plastic planten wilt kopen die erg op het natuurlijke lijken, moet je veel meer investeren.

kunstmatige planten en de omgeving

De eerste kunstmatige planten die in ton werden geproduceerd, waren het kunstmatige nylon gazon. Dit kunstmatige gazon werd later ontwikkeld door de Monsanto Company.

Op een moment dat te veel bossen worden gekapt en het klimaat verslechterde, moeten we iets doen voor het milieu. Plastic omringt niet alleen veel voedsel, maar ook veel andere dingen, is het niet tijd om de plastic planten uit ons leven te verbannen? We hebben zoveel echte planten nodig dat we kunnen vechten tegen de plastic waanzin.

Kunstmatige planten zijn goedkope kopieën gemaakt van petroleum in China. Deze kunstmatige planten hebben een onaangename geur en kunnen pas na eejeen van nature worden afgebroken.

Zodra we kunstmatige planten kopen, negeren we de voordelen die een echte plant echt heeft. Ze vormen de basis van ons ecosysteem en produceren de lucht die we inademen, deze eigenschappen hebben geen kunstmatige planten.

Dustan-woodhuse-675082-unspil-2

het speciale ding over huishoudelijke planten

In tegenstelling tot kunstmatige planten hebben

huishoudplanten een ongelooflijk aantal voordelen. Het zijn levende organismen die kunnen groeien en zelfs vermenigvuldigen.

Decoratieve kamerplanten

Sommige planten kunnen je kamer verfraaien door op planken of eenvoudige tojeen te rangschikken. De klimop kan bijvoorbeeld door de hele kamer rangschikken, het vereist geen tonnen licht en neemt ongelooflijk snel toe. In onze winkel hebben we een fascinerende klimop voor u, kijk eens. < /P>

Sommige planten kunnen ook erg groot worden en een soort privacyscherm vormen. Je kunt je verrijken met vele andere kleine planten omdat ze gemakkelijk kunnen worden verhoogd. Het beste voorbeeld hiervan is de monstera, het vormt prachtige grote bladeren en is heel gemakkelijk om voor te zorgen. U kunt hier je eigen Bestel monstera in onze winkel.

Een luchtzuiverend effect

Een ander speciaal effect van sommige kamerplanten is luchtzuivering. Dit effect is erg belangrijk bij het werken en slapen, omdat frisse lucht je helpt om zich beter te concentreren en gemotiveerder te zijn. Gemaakte lucht geeft je ook een meer ontspannen slaap en je kunt de dag frisser beginnen. Als je meer wilt weten over luchtzuiveringsplanten, Dan hebben we hier een geschikt artikel voor je .

gevoelens van de planten

Een andere reden voor je om een ​​kamerplant te kopen, ze leven en je kunt leren hier verantwoordelijkheid te nemen. Het goede van planten, je voelt geen pijn. Hiervoor hebben ze hun eigen liefdesleven en kunnen ze zich het verleden herinneren en zich zelfs aanpassen.

planten zijn echt heel bijzonder. Je weet nog niet alles over hen, maar wat bekend is tot nu toe hebben we je samengevat in een artikel. Bekijk het artikel "Veren planten?" .

brina-blum-blum-blum-blash-2

waarom huisplanten jezelf gelukkig maken

Onze samenleving wordt in toenemende mate gevormd door psychische aandoeningen zoals depressie. U kunt echter gemakkelijk je put -beit verhogen, met planten.

Het is wetenschappelijk bewezen dat planten en bomen een positief effect op ons lichaam kunnen hebben en ons gelukkig kunnen maken. De meeste mensen voelen zich comfortabeler tussen sombere kamers en grijze woongevels.

Brooke-320819- unplash-2

Hoe planten je gezondheid beïnvloeden

Planten zorgen niet alleen voor een prachtige omgeving en maken je ook gelukkig, je kunt je ook "genezen". Sommige Japanse wetenschappers hebben bewezen dat het bos is verminderd en woede is, evenals stresshormonen in het lichaam. Dit resulteerde in een trend genaamd "Waldbaden" of "Forest Bathing". Hier kunt je veel lezen en het misschien zelf uitproberen . /Sterk>

zo niet veeleisend als kunstmatige planten

Veel kamerplanten hebben bijna geen zorg nodig. Sommigen hebben najeelijks water nodig, sommige zelfs geen aarde en nog anderen zo goed als geen zonlicht.

Tillandsien heeft bijvoorbeeld geen aarde en najeelijks water nodig. Ze zijn alleen geschikt voor zonnige locaties. U wilt graag meer leren over deze planten van de ventilatie, en je bespaart je het vervelende water en kijk dan naar dit artikel .

Een huisplant die najeelijks licht nodig heeft, is het single -blad . Natuurlijk heeft ze kamerplantenbodem nodig en moet ze niet uitdrogen. Als je geïnteresseerd bent in deze schadjeplant, kunt je doorgaan hier over je informeren .

De rubberen boom lijkt erg op een kunstmatige plant, het heeft najeelijks water nodig en moet op een heldere locatie zijn zonder direct zonlicht. kunt meer bruikbare tips vinden .

Patrick-perkins-340019-un-un-2

Samenvattend kan men zeggen: kunstmatige planten bieden je en je appartement de voordelen van een echte plant niet. Echte planten maken je gelukkig en hebben een positief effect op je fysieke en geestelijke gezondheid. Ze zijn goedkoper dan kunstmatige planten en hebben een luchtzuiverend effect.

Kunstmatige planten hebben geen aarde nodig, geen water en geen licht, maar ze zijn meestal te duur en zijn najeelijks biologisch afbreekbaar. Dus het is je beslissing of je iets goeds wilt doen voor uzelf en de omgeving of het liever heel gemakkelijk hebt.

Als je het betoverende effect van de kamerplanten kiest, hebben we veel mooie kopieën voor je < /a>. Of het nu voor donkere kamerhoeken of direct op de vensterbank, alles is inbegrepen. Als je niet zeker bent, test je uzelf in de "Plant Match". Hier vindt je de plant die het beste bij je en je appartement past.


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.