Terrarium Verzorgingstips-Botanicly

Terrariumverzorgingstips

Terrarium, ook wel onze soldaat!

Voor alle plannen van de wereld, maar het stiekem ook wel prima vindt als de Kornuites een beetje voor zichzelf kunnen zorgen: onze soldaten, mini-ecosystemen in een pot. Deze Vechtersbazen zijn compleet in hun elementen en is gedaan met de dag aantrekkelijker van.

Terrarium is hipper dan hip. Afhankelijk van hoe het wordt gebruikt als zijn eigen mini-ecosysteem, wordt het water gerecycled via verdamping, dus het is gemakkelijk te gebruiken. Een terrarium wordt beschouwd als een grote natuurlijke wereld in een apart gebied. Omdat een terrarium prima voor jezelf zorgen kan maken, kan jij je bezig houden met wat jij leuk vindt. Precies… online (planning) shoppen bijvoorbeeld!

Geen grote vingers? Grind voor een terrarium

Help jij zelfs een cactus nog om zeep? Dan is er een terrarium aan het sluiten voor jou. Alle tropische planten in een terrarium zijn springlevend in de tuin. Door de juiste instelling van voedingsstof, planten en vocht heb jij geen omkijken naar je terrarium. Van jungle tot woestijn, bij Plant Rebelz vind je terraria in alle fronten, maten en stijlen. Welke terrariumstijl is jouw favoriet?

Misschien dan toch een klein beetje aandacht voor je terrarium..

Om je terrarium optimaal te verzorgen is het aan te raden om hem af en toe een klein beetje te draaien, zodat je zeker weet dat je plantjes voldoende licht krijgen. Ik heb er nu echt zin in, dan kan ik water hebben. Dat zal zeer sporadisch zijn hoor.

Terraria zijn helemaal van nu, maar ze bestaan ​​al heel lang

Weet je ooit dat in 1960 al eens iemand wist wie een terrarium maakte? David Latimer om prijzen te zijn. Tussendoor heeft hij hem selchts éen keer water gegeven. De plant leeft nog steeds!

Een terrarium is ideaal als er een helling aan de buitenkant van het gebouw is. Maar ook als echte plantenliefhebber is een terrarium een ​​kekke aanvulling op je Urban Jungle. Het is een kwestie van het opzetten van een lichte plek, af en toe zelfs draaien en vervolgens kun je nieten van een tof mini-ecosysteem, weron bij jou in huis!

Doe hij lekker zelf terrarium pakket

Al onze terrariums zijn verpakt als doe-het-zelf pakket. Het is dus de bedoeling dat elk deze zelf in elkaar zet. Het klinkt meer dan het is, om het gemakkelijk te maken hebben wij een kort filmpje gemaakt waarin we latent zien hoe je het terrarium stap-voor-stap in elkaar zet. Kijk je mee?

Terrarium wat zit je deksel goed

Dus zoals altijd zijn al onze terrariums voorzien van toffee door bijpassende deksels. Zorg ervoor dat deze zit zit.Het heeft alles wat je maakt met de kringloop in het terrarium. Dat is wat volgt: het waterwoord opgenomen door de plant, daar wordt het weer verdampt. Volgens wat er in de pot wordt gezegd, wordt er gezegd dat er nog een in de plant zit. Dat is het!

Terrariumdecoratietips op een rij

  • Wanneer het terrarium niet in de volle zone staat, staat het open voor een lichtpaneel
  • Pas op met de tegel, hier gaat je terrarium niet zo lekker op
  • Hoe zit het met het terrarium? Vervolgens citeerde hij het veel in, zet het deksel zelfs open en het vocht gaat vanzelf weer weg
  • Geef het terrarium zo nu en dan een kleine draai, zodat de planten voldoende licht krijgen

Dat was het, vrolijk terrarium gegarandeerd!

Extra lang geklonken van je terrarium

Als je een terrarium op zak hebt, zul je er (niet zoals David) natuurlijk net zo lang van genieten als je wilt. Snap wij! Een terrarium kun je met plezier jarenlang optillen, maar je hoeft geen grote vleugels op te heffen. Dat werkt toch niet echt?!

Het enige wat je moet doen om je terrarium in topconditie te brengen, het huis is voorzien van een plekje met normaal licht. Zet hem dus niet in het felle zonlicht, dat vind hij te warm. Volgens het terrarium met veel zoneringslicht is er een extra vereiste om het zo te maken dat het niet goed is voor de situatie.

Hij heeft – zoals (bijna) alle plannen – wel veel licht nodig om zuurstof aan te maken, zet hem daarom op een plek met normaal daglicht. Wanneer de plantjes voldoende licht krijgen, kunnen ze 's avonds wanner de zone onder is, de extra berekende zuurstof weer opnemen.

Elk terrarium is met de hand gemaakt en uniek

Bij Plant Rebelz shop je elk terrarium in alle fronten en stijlen. Al onze terrariums zijn handgemaakt en uniek. Houdt ons assortiment goed in de gaten, we willen regelmatig nieuwe en verrassende grote goodies toevoegen. Heb je nooit in een terrarium willen shoppen? Nou, hier hebben we op dit moment ons complete terrariumassortiment!

Heeft u specificaties over de inrichting van uw terrarium of welk stylingadvies kunt u gebruiken? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Neem contact met ons op!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.