Scindapsus Verzorgingstips-Botanicly

Verzorgingstips van Scindapsu

De Scindapsus, ook wel onze Bastard!

De Scindapsus is een populaire hang- en klimaatplant. Met prachtige donkere bladen met stippels en vlekken, sterke luchtkwaliteit op de plaats van het strijkijzer of op het gebied van verzorging is de grootste god van het ideale huis. Door deze kwaliteiten is het dan ook niet dat je deze popiejopie in veel kanten en huiskamers ziet.

Hoe heb je een Scindapsus gegeten?

De Scindapsus is een sterke tropische plant die nu zo sterk is dat hij extra verzorging nodig heeft. Na een intensieve warming-up in de Kas Dragen zijn wij nu het stokje aan jou voorbij. Het is nu de beurt aan jou. Ga jij jouw Scindapsus net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

De beste standaard ooit voor Scindapsus

De Scindapsus is een kamerplant die op volle toeren draait met veel licht van Halfschaduw. De Scindapsus kan ook tot 1 wat donkere plek verdragen, de grote van de plant zal dan wel. Hoe het blad van een plan hoe beter deze op een donkere plek kan overleven. Ook is de Scindapsus niet als jij en ik niet dol op dochter, dat is ook eerder ongewenste gasten opnemen. Doe het niet!

Water geven aan je Scindapsus

De grond van een Scindapsus houdt van oud licht. Geef de plant water als de hoogste 2cm van de aarde droog is. Droog staan ​​​​is voor dit plan niet leuk, zeker weten dat deze ijzersterke plannen er bovenop komen. Het is erg gemakkelijk om te weten of jouw Scindapsus dorst heeft, de bladeren zullen dan slap voelen en soms omkrullen. Geef jouw Scindapsus in dit geval een goed slok water. Geef de Scindapsus in de winter minder water, dan in de zomer. Door de temperatuur en de Mate van zonlicht gebruikt de plant in minder water. Een Scindapsus is een luchttoevoer die van plan is om overtollig water en stoffen te gebruiken, wat goed is. Zoals elke planning in deze periode zal de droger de druppel verminderen. De druppels zijn echt niet giftig.

Voeding geven aan je Scindapsus

De Scindapsus zegt wel van wat extra voeding. Geef de Scindapsus eens in de 2 weken ervoor tijdens de grote periode in de zomer. Grind hierbij bijvoorbeeld een mogelijke plantenvoeding die ooit aan het water wordt toegevoegd. In de herfst en winter zijn er geen benodigde plantmaterialen meer. Doe je dit wel dan dit de wortels schade.

Jouw scindapsus mock

De Scindapsus is niet ergom wat krapper geweest om in zijn pot te blijven. Als het plan wordt bespot, kan het het beste van het land zijn, zodat eventuele beschadigde woorden kunnen worden geproduceerd.

Ziektes bij de Scindapsus

De Scindapsus is een zeer sterke kamerplant en is niet specifiek voor het beoogde doel. Zoals de Scindapsus laatst van gegediert te krijgen is dat zowel biologisch dan chemisch getest. Controleer het plan na het einde van de dag. Kijk vooral vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grotere blikken die je Scindapsus nog niet te rood is!

Is de Scindapsus giftig?

Helaas! De Scindapsus is giftig. Opletten dus bij jouw geliefde Viervoeter. De Scindapsus heeft het geluk een mooie heuvelplant te hebben, die ideaal is voor een hoge kist, dus het kan gebeuren dat de plant nooit opkomt. Neem bij inname of bij twijfel contact op met de dierenarts.

De Scindapsus bleef steken doe je zo

De Scindapsus is een echte beginnersvriendelijke plant. Maar hoe stek je de Scindapsus nou het beste? Makkelijker kan bijna niet. Aan de Scindapsus great namelijk tegenover elk blad een Luchtwortel. Dit staat er als een bruin stengeltje, soms het alleen nog maar een klein, bruin knobbeltje. Knip een steeltje met een lichtwoord erna, er is een kleinzoon met een stuk van een steeltje en een lichtwoord is in orde voor een nieuwe plant.
Maak de stek vooral niet te lang, het kost de plant onnodig veel energie om alle bladeren gezond te houden waardoor de stek minder snel zal wortelen. Op water zullen deze plannen fascinerende mooie waterwortels maken. Zet de Luchtwortel onder het water of in de grond. Staat je stek in water, dan kun je je plan oppotten dan de wortels zo'n tien centimeter zijn maar de plant kan ook zeker een lange tijd op het water leven. Staat je stek in de grond, houdt deze in het begin dan goed volchtig. Als de stek na een aantal weken goed geworteld is, kun je steeds minder water gaan geven. Uit één stekje groeit één nieuwe stengel, zet dus meer stekjes bij elkaar dan ooit een mooi volledig plan zal maken.

Shop jouw favoriete Scindapsus van Plant Rebelz

Een Scindapsus haalt de lucht in en zorgt voor een rustige concentratie en minder stress. Perfect voor hoe een kater een deadline haalde die we moesten combineren - of we zouden graag de lucht in huis willen klaren. Levende luchtverfrissers, en nu ook knap!

Bij een Scindapsus zat daar een tropisch gezicht in dat ook nog eens super makkelijk te slikken was. Houdt dus vooral ons assortiment goed in de Gaten willen misschien Voegen we Binnenkort wel nieuwe en verrassende soorten toe.


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.