Sansevieria Verzorgingstips

Sansevieria Verzorgingstips

De sansevieria, ook wel onze slimmerik!

De ficus wordt ook wel rubberplant genoemd en ontbreekt wel één van de meest gevarieerde plantenfamilies ter wereld. De ficus is dan ook overal te vinden: van Afrika tot Zuid-Amerika en van Azië tot Australië. En niet te vergeten, bij Plant Rebelz. Ons assortiment ficussen kun je roest uniek noemen. Dit komt niet met alle deuren die een enorm assortiment hebben, maar door de deuren die uit onze ficussoorten komen komt er een eigen afzet.

Met een ficus haal je én van de populairste cameraplanten in huis. De wortels van de ficus liggen in de jungle van Zuidoost-Azië. De ficus heeft zijn populariteit te danken aan zijn gemakkelijke verzorging. Stuur het naar iemand anders!

Hoe heb je een sansevieria gegeten?

De sansevieria is een apart plan en heeft weinig gegeven en een gebed is verplicht. Voeding, omdat het eerst in qua standplaats kan staan ​​heeft hey ook niet gezien op zijn wensenlijstje staan. De verzorging van deze vintage kamerplant is dan ook een fluitje van een cent.

Een sansevieria water geven

Weet je wel eens dat de sansevieria in de winter een grotere waterzone kan hebben? Echt waar! In de andere maanden kun je de plant het beste één keer in de twee weken water geven. Twijfel je of je sansevieria water nodig heeft?

Tip: steek je vinger in de pot Voelt deze vochtig aan? Dan hoef je de plant nog geen water te geven. Voelt de grond kurkdroog? Lust de plant dan wel wat. Pas goed op dat je het plan niet teveel water geeft. Daar gaat hij niet zo lekker op.

De sansevieria en plantenvoeding

De sansevieria is zo'n sterk plan, voeding heeft hij dus helemaal niet nodig. Zo scoots dat zelfs…

De beste stand voor ooit sansevieria

De sansevieria is niet echt gruizig als het op de standplaats aankomt. Het maakt hem allemaal niet uit, een plekje in de zone of in de schaduw, jij mag het zeggen. De Sansevieria ontbreekt omdat het de meest makkelijke grote cameraplannen zijn die hij stelt. Makkie dus!

Schone sansevieria

Drie jaar lang heeft de sansevieria alle stoffen die in de potgrond leven opgenomen. Hij zal het daarom erg waarderen dan hij na die tijd een nieuwe portie krijgt. Aangezien elke sansevieria verpot je hem hierna het beste in een grotere pot kunt plaatsen, zo heeft hij de ruimte om der te groeien. Hier zijn de beste buurten voor verpakte potten en speciale velden voor kamerplanten.

Is de sansevieria giftig?

Helaas kunnen sansevieria's licht giftig zijn voor kinderen en dieren. Oeps jij!

Helpen! Mijn sansevieria heeft verkleurde bladeren

Wanneer de sansevieria te donker is, kan het beuren dat zijn bladeren wat vervangen is geweest. Hoeveel laatste van bruine vlekken? Dan kan het een teken zijn van teveel water. In dit geval kun je de plant het beste wat minder water geven om hem van verdrinkingsdood te rood te maken!

Stick Sansevieria

Is het mogelijk om een ​​foto te krijgen van de sansevieria en zitten er geen kleine sansevieria's vast? Goed nieuws: je kunt de sansevieria eenvoudig zelf stekken! Dat kun je het beste doen door de bladeren te scheuren. schuren? Ja echt balen. Aan het plan groeien nieuwe stengels, die in stukken kunnen worden afgewerkt.

Een sansevieria kopen

In ons assortiment hadden we nooit sansevieria gepland, we hadden altijd het beste van het beste. We verwenden onze sansevieria gepland dood in de puntjes. Dus we werken met biologische weefselmonitoring, dus we de nature de nature laat en we doen er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waarin onze kleine sansevieria groot en sterk was. Als Plant Rebelz érgens om bekende staat, dan zijn het wel onze bijzondere kamerplanten.

Shop jouw favoriete sansevieria bij Plant Rebelz

Alles met al haal je met een sansevieria dus een uniek stukje natuur in huis. Het is een familie van plannen met een groter aantal soorten, de een nog mooier dan de ander.

Houdt ons sansevieria-assortiment goed in de gaten willen dat we regelmatig nieuwe en verrassende variëteiten toevoegen. Was je nooit wakker als je ging winkelen? Nou, hier is ons complete sansevieria-assortiment op dit moment!

Kunnen onze helden ooit van plan zijn om te helpen?

Heeft u specificaties over de verwerking van sansevieria of kunt u een stylingadvies gebruiken? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Stuur ons een berichtje of neem contact op via onze plantenservice.

Statement sansevieria, terrarium of stekje? Wanneer Plant Rebelz maakt, zijn we van plan om te winkelen en te stromen vanaf een cent! Afhankelijk van wat hij nodig heeft, kweekt hij alles op in zijn eigen urban jungle. Ook in de aanbieding: droogbloemen, potten en manden. Tot uw dienst!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.