Radermachera Pflege: Das kleine 1x1 zu Gießen, Düngen und Schneiden

Radermachera Care: Giet de kleine 1x1, bemest en snijd

De ware geschiedenis van Radermachera

Oorspronkelijk, de Radermachera Sinica Zimmersche of zelfs kamer, uit het zuidwesten van China, Taiwan en Vietnam. Het groeit daar op bergboshellingen en kan tot 10 meter hoog in het wild worden. De radermachera is een groenblijvende vertakte boom en kan een hoogte van maximaal 2-5 meter in de kamercultuur bereiken.

Deze mooie gedeeltelijk gearceerde plaats < /sterk> op je balkon. Als je langzaam went aan een zonnige plek, dan verdraagt ​​het het ook heel goed.

ALT =

Zimmersche Care: Het is zo eenvoudig!

Deze evergreen huisplant is nog niet erg bekend, hoewel de radermacher -zorg ongelooflijk is Eenvoudig. Gieten, bemesten en herpotten is niet hetzelfde bij elke kamerplant. Hier hebben we de belangrijkste informatie samengesteld.

je hebt deze aarde nodig voor je Radermachera

De kamer is erg zuinig en gedijt in een normale container aarde. Als je een opgeblazen toon of lavagranulate toevoegt, kan het water beter lopen en vormt het zich niet zo snel met water.

Radermachera giet: zo vaak heeft het water nodig

Een consequent vochtig substraat is perfect voor radermacherzorg. Wateroverdeling, maar ook te droge baal, de radermachera verdraagt ​​niet erg goed. Als deze uitersten optreden, gooien ze graag hun bladeren af.

Tip: het is het beste om je Rader Maker in kalkvrij water te duiken en ze niet van bovenaf te gieten. Laat ze in het water totdat er geen luchtbellen meer zijn. Zet het vervolgens weer in de planter zodra het water is verlopen.

Een hoge luchtvochtigheid is net zo belangrijk bij Radermacher Care als een optimale bewatering. Aangezien de hoge luchtvochtigheid niet wordt gegeven in de woon- en kantoorruimte, moet je deze om de 2 dagen schenken met een beetje regenwater of afgestemd kraanwater.

Radermachera << << << << <

zo vaak bemest je je Radermachera

De voedingsstoffenvereiste van je Rader Maker is niet erg hoog. Geef om elke 4 weken wat groene plantenmeststoffen tussen april en september. Je kunt ook gemakkelijk zelf kunstmest maken. hier U kunt meer lezen over dit onderwerp.

moet je de fietsmaker snijden?

In de winter kunnen vanwege het gebrek aan lichte, lelijke scheuten worden gevormd. Omdat de radermachera zeer tolerant is in vergelijking met bezuinigingen, kun je nu deze lelijke scheuten verminderen.

heeft echter al je radermaker gevormd, dan moet je alleen de snit tot kruidachtige plantendelen beperken. Beboste takken rijden langzamer en zwakker. Je promoot een bossige groei wanneer je de tips van de scheuten van tijd tot tijd snijdt.

Radip de Radermachera: dat moet je overwegen

Met optimale radermacherzorg vordert de groei zeer snel. Controleer dus om de twee tot drie jaar of de pot volledig is geworteld. Als je ziet dat de eerste wortels al uit de grond groeien, zal het tijd zijn om zich op te halen.

Radermacher Care kan niet perfect zijn zonder op tijd opnieje te maken. De beste tijd voor herpotten is het vroege voorjaar voordat niejee scheuten zich ontwikkelen. Het is belangrijk dat je een afwatering in de onderstaande planter plaatst. Dit kan bijvoorbeeld bestaan ​​uit een opgeblazen toon.

Vul nu een eerste laag van de aarde in de pot en voeg nu de kamer toe. Plant het nu in het midden en geef de resterende aarde eromheen zodat deze stabiel is en alle wortels bedekt zijn met de aarde. Na herpot moet je zeker de rader maker in gieten.

ALT = < /P>

Hoe overwint je je Rader Maker?

Als je Rader Maker in de zomer op het balkon staat, is het tijd om je terug te brengen naar het appartement in dalende temperaturen. De temperatuur mag niet onder de 10 ° C dalen, dan moet deze snel in zijn eigen 4 muren worden gebracht.

Er zijn verschillende manieren om je radermaker uit te geven. Ofwel op een licht venster bij normale kamertemperaturen of minder licht en afkoelen bij ongeveer 10 tot 15 graden Celsius. Hoe minder licht beschikbaar is, hoe koeler de kamer zou moeten overwinteren.

Kun je de Radermachera vermenigvuldigen?

U kunt de radermachera gemakkelijk vermenigvuldigen via kopstekken. Hiervoor snijd je in het voorjaar ongeveer 10-15 cm lange kopstekken. Verwijder de onderste bladeren van het snijden naar het bovenste bladeren. Plaats nu de stekken in potten met groeiende aarde en giet ze van onderaf.

Als je nu een transparante plastic zak over de pot legt, wordt een vochtig warm klimaat gecreëerd, dat de wortel beter aandrijft. Plaats nu de potten op een heldere, warme maar niet zonnige plek en houd de aarde altijd enigszins vochtig vast. Zodra er niejee bladeren zijn gevormd, kunt je de plastic zak verwijderen. Als de pot volledig is geworteld, kunt je planten in een grotere container planten.

Is de kamer giftig?

De radermachera is enigszins giftig wanneer ze worden geconsumeerd. Het mag dus niet overtollig worden geconsumeerd. Zet ze uit het bereik van kinderen en huisdieren uit voorzorg.

De juiste ruimte voor je Radermachera

De radermachera kan op elke plaats staan ​​waar het helder en warm is. Als het op het zuidelijke raam staat, dan moet minimaal 50 cm afstand tot het raam of een gordijn enige bescherming bieden tegen de zon.

Tips voor problemen met je Radermachera

Als de radermachera te warm is in de winter, kunnen spinmijten er snel op worden aangevallen. Je herkent draaiende mijten met behulp van witte spotes in de bladassen. Toon de plant herhaaldelijk en spuit deze regelmatig met Lingecars -water.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.