Philodendron Verzorgingstips

Philodendron Verzorgingstips

Alles over de Philodendron

De philodendron ontbreekt vanwege de meest bekende in populaire cameraplannen die hij stelt. Zijn spectaculaire bladeren maken zich zorgen over dat ooit 'm niet snel over het hoofd ziet. Eén ding is belangrijk, met Philodendron heb je een groot aantal tropische planten in huis.

Hoe heb je ooit een philodendron gegeten?

Hoe heb je ooit een philodendron gegeten? De Philodendron is een sterke kamerplant die inmiddels zo groot is dat we extra verzorging nodig hebben. Na een intensieve opwarming bij ons in de kas dragen wij het stokje erover. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw Philodendron net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

Oorsprong van de Philodendron

De wortels van de Philodendron liggen in het regenachtige weer van Midden- en Zuid-Amerika. Ze zijn veel aan lekker vocht gewend en hebben maar weinig licht nodig omdat ze normaal onder de grote bomen van de jungle leven. Hier en daar toch wat zonnestraaltjes mee te pakken klimmen veel soorten Philodendron in bomen, hier gebruikten ze hun Luchtwortels voor. Het zijn echte bomenknuffelaars, vandaar ook de Griekse naam Philodenron. Philo staat voor huizen van en dendron staat voor boem, leuk hé?!

De beste stand ooit voor Philodendron

De philodendron doet niet zoveel over de plek waar hij vandaan komt. Zolang het niet direct in de felle zone staat, kan hier de deur mooie bladeren op naam verbranden. Hij is zelfs Philodendron soorten die prima kunnen vertoeven op een plek in de schaduw. Geef hem zo nu en dan wel een draai, zo weet je zeker dat hij niet aan één kant naar het licht gaat groeien.

Philodendron water geven

Twijfel je of de Philodendron water nodig heeft? Steek je vingers in de aarde. Voelt u deze droog aan? Dan heeft hij water nodig. Wil je eten? Dan kun je het beste een waterbeurt overslaan. Zo simpel kan het zijn!

De Philodendron en plantenvoeding

Om de Philodendron te versterken en gezond te houden, is het aan te raden om zon nu en dan kamerplanten te geven. Een blije philodendron, gekookt!

Tip: Bekijk voor het bemesten van de verpakking zodat je zeker weet dat jouw Philodendron de juiste dosering geeft. Het is niet aan te stralen om meer plantenvoeding te geven dan nodig is. Het is zo genoemd dat dan ooit de Philodendron te veel voeding geeft, de grond een te hoge zuurgraad krijgt. Hierdoor kunnen de wortels minder goed water opnemen.

Bespotte Philodendron

Wil jij jouw mock philodendron? Lees dan eerst deze tips over hoe het ooit kan. Wil je dat jouw Philodendron lekker doorgroeit? Geeft hem dan eens in de twee van drie jaar een nieuwe pot die 15% groter is dan de pot waarin hij stond. Dus krijgt hij de kans om verder te groeien. Kom deur met de grote messen.

Ziektes bij de Philodendron
Mijn Philodendron heeft bedekte bladen. Wat nu?

Als je toevallig een Philodendron hebt met een bruine kling , dan komt die het beste tot zijn recht bij het bouwen van een tegel. Door de opgewarmde plant wordt veel vocht verdampt. Sproei de plant af en toe nat met water.


Bruine of gele bladranden
komen met een Philodendron vaak in de buurt van het veel water. In dit geval kun je het beste een waterbeurt overslaan. Toen hij iets goeds zag, was er een klap tegen de muur, daarna was er een waarschuwing over het aantal dingen in de zone. Het beste deel van de philodendron waarin hij was geplaatst was een klein stukje.


De philodendron is perfect voor spint. Het is daarom aan te raden om de plant een aantal keer per jaar af te spoelen onder de douche. Tip: doe een plastic zak om de potgrond zodat dit niet kletsnat wordt.

Prioriteit is beter dan dat

De philodendron was niet erg succesvol toen hij werd toegevoegd. Vanwege de soorten met harder blad, zoals Monstera, heeft hier minder last van. Het is natuurlijk aan te raden om je Philodendron regelmatig op luis en andere geïntegreerde besturingen te adviseren.

Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grotere blikken die Philodendron ooit nog te rood is!

Is de philodendron giftig?

Bammer, de philodendron is giftig voor kinderen en huizen. Naast de smikkelen van de Philodendron krijgen ze als laatste een opgezette keel, maagkrampen en enkele andere ongewenste bijwerkingen, oppassen geblazen dus!

Is de Philodendron een camera in de lucht gepland?

Hoewel de Philodendron nooit heeft gemist als meest vliegende cameraplant, heeft hij toch een straat voor alle andere cameraplanten. De Philodendron heeft met name enorme bladen, en zoals het op luchtzuivering bij planten aankomt vertelde; hoe meer bladoppervlak een kamerplant heeft, hoe meer zuurstof hij kan produceren. Met een Philoden was er altijd een cameraplan om in huis te gebruiken.

Plak de philodendron

Kun je niet wakker worden van een slakkengang met de stekken van je Philodendron? snap wij! Laat het allemaal goed zijn dat Elke Philodendron soort weer eens vraagt ​​om een ​​andere manier van plakken. Zo zie je zowel de klimvarianten als Scandens en Monstera het best een stengel met licht woord afknippen en in het water zetten.

De andere philodendron-soorten kunnen in de kleine planten blijven steken / schuwen de stam op het grote terrein van de plaats. Goed om te weten: stekjes gaan het lekkerst bij een temperatuur van rond de 22 graden. Heerlijk tropisch dus!

Alles wat je wilt weten over de Philodendron

Wanne je een alocasia koopt zijn hij een aantal tips die je nieuwe aanwinst nog leuker te maken. Daarom verellen we graag alles wat je moet weten over de alocasia. Lees snel verder!

Verwelkte philodendrons sorteren

De Philodendron heb je in vele soorten en maten. De klimfanaten, hangende Harry's en gewoon lekker simpele laagblijvers. Grote bladen, medium bladen of kleine bladen, het is altijd niks te ked!

Philodendron atomair

Philodendron atom is een ideaal voor dieren waar we van een Philodendron zullen kunnen genieten, maar hier mist hij niet zoveel ruimte. Een heerlijk compact modeletje maar zeker niet minder leuk! Met zijn toffe gekrulde blad weet hij van werkelijk elke hoek in huis een feestje te maken. Het wat hey hiervoor terug moet hier en daar veel water zijn wat lieve woorden, veel dan het aan ons ligt! Ook ideaal aan de Philodendron atom is het feit dat je hem nooit hoeft te snoeien. Klein is fijn, de rest van z'n plantenleven!

Philodendron roze prinses

Philodendron Pink Princess zou je alleen om de naam al in huis hebben. En dan hebben we nog nooit iets gezien van de mega coole looks. Elk paar is uniek. Links staat een sprankeltje roos of rechts onder of onder, het kan allaal! De Philodendron Pink Princess is in zijn jeugdige jaren nog verre van roze, maar de tijd staat hem maar al te goed wil hoe groter de plant hoe meer roze het blad gaat kleuren. Zeldzaam is 'ie zeker, maar dat snappen wij ook wel met de unieke mesjes. Maak jouw plantenfeest compleet met deze rozendiscobol: de Philodendron Pink Princess!

Philodendron Birkin

Dan hebben we ook nog een Philodendron Birkin. We hebben dit met alle ontbrekende items die ontbreken in de Philodendron White Wave. Zijn mega uniek blad is nog steeds groter dan de plant klein is, maar hoe meer levenservaring deze rakker op doet, hoe toffer zijn looks zijn geweest. Hij veroorzaakt namelijk allerlei witte strepen op het blad! Geen paniek, geen paniek. Het is niet meer dan normaal dat het niet mogelijk zou zijn om het te doen, het is in orde nu! Verder vindt 'ie af en toe wat water en een romantisch liedje ook wel fijn, maar dat terzijde. Deze Philodendron White Wave maakt dan ook de blits in elke woon-, slaap- of badkamer, en zelfs op het toilet komt deze topper helemaal dood zijn recht! Ook is er geen cel, de grootste is zelfs bekend als geschreven.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.