Monstera Verzorgingstips

Monstera Verzorgingstips

Hoe heb je een monstera gegeten?

De Monstera Deliciosa is een sterke plant die nu zo sterk is dat we extra verzorging nodig hebben. Na een intensieve opwarming bij ons in de kas dragen wij het stokje erover. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw stratenplant net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

De beste standaard voor elk monster

De messen van de monsters kunnen gemakkelijk verbranden. Het plan is niet in de volledige zone. Omdat de Monstera stiekem wel een beetje op licht is, kun je hem het beste op een plek zetten met veel indirect licht. Zo voorkom je dat de bladeren verbranden. Monstera blij, jij blij, wij blij!

Monstera's roots liggen in de tropische bossen. Hier wordt hij beschermd door hoge bomen. Daarom staat de Monstera Deliciosa nooit in direct zonlicht. Geef hem daarom bij jou in huis een plek uit de felle zon, maar wel met indirecte zonnestraling.

Monstera Deliciosa in huis? Zorg voor een hogere luchtvlucht

De Monstera Deliciosa is een tropische plant en is ontworpen om een ​​hoge mate van luchtverontreiniging te hebben. Omdat in huis je de Monstera Deliciosa kunt creëren, zo nu en dan lekker sproeien met wat water. Waar de tegel in de lucht hangt in het eerste kamp. In deze periode bespreken we de poortplant met het beste water. Is dat niet het geval, dan kunnen er bruine vlekken op de bladeren ontstaan.

De Luchtwortels van de Monstera Deliciosa

Hij grote lichte woorden van de stengels van de Monstera Deliciosa. De Luchtwortels kunnen alle randen opschieten. Deze maakt de gatenplant omdat hij vergelijkbaar in de jungle zichzelf kan vasthouden aan bomen. Afhankelijk van wat het beste is voor de potgrond, kunnen er andere woorden komen en kan de plant sneller water gebruiken.

Een monstera water gegeven

In de zomermaanden blijft de Monstera Deliciosa erg belangrijk. In deze periode hebben we het beste twee keer per week een klein beetje water kunnen geven. In de winterperiode staat de grote poortplant minder steil en is er ook minder water nodig. Daarom kun je hem in deze periode één keer in de week water geven.

De Monstera en plantenvoeding

Om de Monstera Deliciosa te versterken en gezond te houden, is het aan te raden om zo nu en dan kamerplanten te geven. Gegarandeerd een mooie poort geplant! Tip: controleer bij het doseren zeker de verzendkosten per Monstera Deliciosa. Het is niet aan te stralen om meer plantenvoeding te geven dan nodig is. Het is zo genoemd dat de Monstera Deliciosa te veel voeding geeft, de grond een te hoge zuurgraad krijgt. Hierdoor kunnen de wortels minder goed water opnemen.

Bespot Monstera

Monstera Deliciosa zal de afgelopen jaren alle stoffen hebben die in de pot leven. Hij zal daarom erg wareren dan hij jaarlijks een nieuwe portie krijgt. Aangezien elke Monstera Deliciosa verpot kun je hem hierna het beste in een grotere pot plaatsen, zo heeft hij de ruimte om der te groeien. Hier zijn de beste buurten voor verpakte potten en speciale velden voor kamerplanten. Grote gatenplanten (vanaf een meter) hoeven maar eens per twee van drie jaar verpot te. Leuk weetje: door overpotten kan de Monstera Deliciosa een behendige grote spurt krijgen.

Monstera deliciosa snoeien

De Monstera Deliciosa is een klein groot ei. Hoe groot is de poortplant? Dan zijn er altijd buurten van de plant te snoeien. Je kunt hem na het blad afknippen, je zult zien dat hij weer opnieuw zal uitlopen. Extra leuk: met het deel what ever lifts afgeknipt kun je de Monstera Deliciosa vast komen te zitten. begin Lees meer over het stekken van je stratenplant.

De monstera en ziekten

Het wordt aanbevolen om de Monstera Deliciosa regelmatig op luis en andere geïntegreerde te controles te gebruiken. Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grotere blikken die ooit een gatenplant zijn die nog niet te rood is!

Helpen! Mijn Monstera Deliciosa heeft bedekte mesjes

Vertoont jouw Monstera Deliciosa bruin blad? Dit wordt bedoeld met het veel van het kleine water. In beide gevallen zijn er plannen om te reageren. Zijn bladeren drugs worden gebruikt in bruin. Om zeker te zijn dat je Monstera Deliciosa genoeg water geeft, kun je de beste vinger ooit in de aarde steken. Voelt u deze droog aan? Dan kun je extra water planten. Wat is de reden daarvoor? Sla in dit geval een keertje water over.

Hoe vaak Monstera Deliciosa laatste van gele bladeren? Dan kan het zo zijn dat het project wordt uitgevoerd en dat is voor elke cameraplant het geval. Als de bladen aan de binnenrand van de Monstera Deliciosa zaten, dan was er weinig licht. Het wordt op te lossen door de plant te snoeien, zodat het licht weer verder in de monstera deur doordringt.

Grijze bladeren kunnen een teken zijn van spint, in welk geval het je de Monstera Deliciosa het beste chemisch of biologisch kan bepalen.

Is de monstera giftig?

Helaas is de Monstera Deliciosa giftig. Het knabbelen en knagen aan de plant kan dood kletteren op de nieren. Oppassen geblazen dus wanneer je huisdieren van kinderen rondlopen in huis…

Monstera: een superheld in de lucht

De gatenplant is van alle markten in Thuis. Van nu is er geen licht om het huis van de lucht binnen te halen, de Monstera is een grote held. Hij is van alle markten thuis en ook multitasken is voor deze topper geen groot probleem. Hij hangt de slingers open en filtert de lucht als nooit tevoren. De stratenplant bevat trouwens tot de vijf meest luchtstroomplanten van de wereld. Met de Monstera ben je dus verzekerd van echt vliegtarief.

Vastgelopen Monstera

Om de Monstera Deliciosa te stekken moet elk stalen net onder een luchtwortel met een prachtig publiek afknippen. Als een van de stekken direct in de grond vast komt te zitten, is het aan te raden om de stalen en luchtwortels zo diep mogelijk in de grond te plaatsen, zorg ervoor dat het Monstera-blad boven de grond blijft. Het is een plan dat snel zegt en dat al snel lus. Nou ja, 3 weken elk waarschijnlijk al het resultaat. Zorg ervoor dat het basislicht belangrijk is. Een luchtwaardig bevel is een must voordat hij vast komt te zitten door de Monstera Deliciosa. Zet deze dus nooit in het gebouw van de kachel.


U kunt Monstera Deliciosa op water zetten. Zet ze in dat geval in een vaasje water. Zodra de stek na een week drie genoeg wortels heeft ontwikkeld, kan je de plant overzetten in de aarde.

Koop een monstera

Poortplanten bestaan ​​niet in ons assortiment, er is altijd het beste van het beste. We hebben onze Monstera Deliciosa tot in de puntjes verwend. Dus we werken met biologische weefselmonitoring, dus we de nature de nature later en we doen er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine Monstera Deliciosa groot en sterk is.

Shop jouw favoriete Monstera Deliciosa van Plant Rebelz
Allemaal een Monstera Deliciosa uit een topper van een tropische cameraplant in huis gehaald. Het is een familie van plannen met een groter aantal soorten, de een nog mooier dan de ander.

Houdt ons Monstera Deliciosa assortiment de poort in we willen regelmatig nieuwe in verrassende soorten toe. Was je er niet om een ​​nieuwe Monstera Deliciosa te shoppen? Nou, hier is ons complete assortiment op dit moment!

Heeft u een specificatie over de verwerking van Monstera Deliciosa of kunt u een stylingadvies gebruiken? Onze planetaire helden zijn nu vrij! Neem contact met ons op!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.