Mit Pflanzen wachsen-Botanicly

Kweken met planten

Planten verfraaien je huis en maken het levendiger. Tegelijkertijd kunnen je planten je ook iets op een heel ander niveau bieden: je leert met ze en ontwikkelt je verder:

Je leert geduldig te zijn. Planten doen er lang over om te groeien. Een orchidee heeft een half jaar nodig om een ​​geheel nieuwe stengel te ontwikkelen en daarna nog eens drie maanden om te bloeien. Het ontkiemen van een avocadozaad kan tot twee maanden duren. Het duurt nog zes tot tien jaar en veel warmte voordat je je eigen avocado's kunt oogsten.

botanicly_pflanzen-aufmerksamkeit

Je wordt alerter. Na verloop van tijd krijg je een idee van wanneer je plant water nodig heeft en hoeveel. Je leert hoe je hem moet verzorgen en hem een ​​perfecte plek in huis geeft. En na een tijdje zul je weten wat ze niet zo leuk vindt. Een spinplant reageert bijvoorbeeld heel gevoelig op onbedoeld bladverlies en heeft een eigen persoonlijke ruimte nodig om zich goed te voelen!

Je neemt verantwoordelijkheid. Omdat de plant van jou afhankelijk is - het plantenleven ligt min of meer in jouw handen. Dus, ben je klaar om met haar mee te evolueren?

botanicly_pflanzen-achtsamkeit


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.