Mit Pflanzen reden: Schall, Gold und Bienchen

Praat met planten: Geluid, goud en bijen

Music-plant-Min-1024X683-1 breedte =

We wijden ons aan een contemplatief onderwerp: communicatie en liefde - of praten met planten. Computers zijn rjee wezens, als iets niet werkt, geen stille vraag, nee, wetenschappers hebben het bewezen, schreejeen helpt. Planten zijn vreedzamer geesten, ze zijn vatbaar voor zachtere geluiden. Om de juiste toon te ontmoeten, hebben we hier een kleine tutorial voor je geschreven.

Muziek maakt je leuk

Wetenschap is zeker: praten met planten kan leiden tot de plant wordt mooier. De reden hiervoor is dat planten blijkbaar positief reageren op geluid.

geluid en wijn

Music-Plant-in-024x683-1 breedte =

In Toscane werd dit onderzocht met de hulp van klassieke muziek. Gedurende een periode van 10 jaar en 24 uur continu muziekgeluid hebben onderzoekers ontdekt dat de geluidsplanten grotere bladeren en meer aromatische vruchten hebben ontwikkeld. Op basis van deze bevindingen gaan onderzoekers ervan uit dat elke plantencel een membraan heeft dat gevoeliger is dan het menselijk gehoororgaan.

Talk is goud

Zelfs sceptici zijn van mening dat toespraken met planten een positieve ontwikkeling kunnen vertonen, maar op basis van het feit dat mensen koolstofdioxide uitademen tijdens het spreken, wat goed is voor de planten. Dus we raden aan dat we planten klinken met muziek en tegelijkertijd zingen.

bijen en bloemen

Plantengroei wordt nu zelfs gestimuleerd in professionele tuinboje door aan te raken. Naast geluid houden planten ook van aanrakingen. Als je je plant aait, zullen bepaalde plantengenen, de zo -aangedreven aanraakgenen, worden geactiveerd. Deze activering beïnvloedt de groei. Planten reageren op Pats door meer evenwichtige groei in hoogte en breedte te vertonen. Bovendien, hoe beter bestand tegen ongedierte.

voor meer bewuste liefde

Botanicly Loves You Maar planten kunnen echter niet constant worden aangeraakt. Dit kan gebeuren als je je plant in één ronde hebt en deze vaak wordt gestript. De plant reageert beledigd door bruine bladeren te krijgen.

Hoe los je relatieproblemen op met je plant? Schrijf ons een reactie en laten ons ons meer liefde samenbrengen.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.