Gestalte Deinen persönlichen Urban Jungle

Ontwerp je persoonlijke stedelijke jungle

om een ​​stedelijke jungle te hebben in je eigen vier muren, dat klinkt erg verleidelijk. Maar wat is deze term precies? Dit is precies wat we met je in dit artikel willen bekijken. Als je de term al weet, vraag je jezelf ook af hoeveel moeite het is om thuis een stedelijke jungle te onderhouden. Is het echt gemakkelijk te implementeren of heeft het meer moeite nodig dan verwacht? Uiteindelijk hebben we natuurlijk ook een plantenselectie voorbereid en ideeën ingericht waarmee je je persoonlijke stedelijke jungle kunt starten.

Wat betekent stedelijke jungle?

De term Urban Jungle is eigenlijk verklaren. In de Duits -brekende wereld kunnen we zeggen dat het urban natuurparadijs of dergelijke. Maar omdat Urban Jungle veel mooier en mysterieus klinkt, gebruiken we deze term. Het doet het op mysterieuze wijze best goed. Omdat inherent regenachtige of oerbossen mysterieuze dingen dragen. Een fantastische plant groeit naast de andere. Je kunt een breed scala aan bewoners tussen hen horen en zien. Samen zijn flora en fauna een goed gecoördineerd team en worden door niemand gestoord.

grc3bcn-1 width =

Met een stedelijke jungle zou dat in het appartement moeten gebeuren. Een stedelijk plantenparadijs dat bij je thuis wil worden verzorgd. Het moeten (kamer) planten zijn die gecoördineerd zijn en elkaar niet verstoren.

Hoeveel moeite is een stedelijke jungle? >

Een belangrijke vraag is natuurlijk ook of de stedelijke jungle grote inspanningen in je appartement betekent. Misschien heb je niet zoveel tijd door je werk of het gezin om voor je planten te zorgen. Of je wilt gewoon niet zoveel tijd per dag/in de week doorbrengen om je planten te onderhouden. Wat je ook hebt, het antwoord is: afhankelijk van de plantencombinatie is het meer tijd. Er zijn veel Hoe begin ik de stedelijke jungle thuis? Dus

Je bent zo ver dat je nu door een stedelijke jungle in je appartement wilt lopen en droomt van de groene bladeren en kleurrijke bloemen in een andere wereld. Dan gaat niets! Haal je individuele plantenrijk thuis. Nu kan de vraag met je komen: hoe implementeer ik dit project met mezelf? En kan ik de planten overal in mijn appartement plaatsen, d.w.z. het maakt niet uit of ik de stedelijke jungle in mijn woonkamer, slaapkamer, gang of badkamer realiseer? Het is natuurlijk niet zo gemakkelijk. Je moet aandacht besteden aan een paar dingen. We willen je laten zien welke deze nu zijn.

Locatieomstandigheden

De locatie is de basis voor plantenzorg. De verschillende kamers in je appartement zijn heel verschillend in hun vochtigheid, hun temperatuur- en lichtomstandigheden. Dat wil zeggen, afhankelijk van welke ruimte je je fauna wilt samenstellen, zijn veel planten er meer geschikt voor. Het is heel belangrijk dat je goed let op hoeveel licht er op de locatie is. Met weinig invloed van zonlicht kunnen alleen planten daar staan ​​die niet zoveel zonlicht nodig hebben voor hun fotosynthese. Natuurlijk om de andere kant op: veel zonlicht betekent dat je planten kunt doen die veel licht op deze locatie kunnen verdragen.

xian-china-2

Tip: Denk na over waar je je stedelijke jungle creatief wilt maken in je appartement. En controleer welke locatievoorwaarden daar zegevieren. Kies vervolgens de juiste planten die geschikt zijn voor deze lichtomstandigheden. Natuurlijk is precies hetzelfde van toepassing op de luchtvochtigheid en temperatuur. Omdat je alleen planten kunt gebruiken met vergelijkbare locatievoorwaarden voor je stedelijke jungle.

Lees voor meer tips en trucs in termen van zorg voor je favorieten ons artikel " De kleine 1 × 1 van de zorgverzorging “door.

Ideeën: mogelijkheden die moeten worden opgevoerd

Je hebt nu besloten op een plek waar je je stedelijke jungle wilt implementeren, dan zijn er natuurlijk een breed scala aan manieren om je te organiseren voor de kijker. Hoe meer verschillende dingen je thuis probeert, hoe meer het er misschien uitziet als een stedelijk natuurlijk paradijs. Omdat in de jungle de planten eindelijk samenwonen op een breed scala aan plaatsen.

Set

: Dit is de eenvoudigste en meest voorkomende manier om je planten in het appartement te organiseren. Plant eenvoudig de plant in een geschikte bloemenpot en plaats de vloer op je plaats, zoals een vensterbank, woonkamertafel, plank of op de klassieke manier. Een klein nadeel: als je thuis huisdieren of peuters hebt en de planten mogelijk giftig voor hen kunnen zijn, dan moet je ze zeker buiten bereik zetten.

stellen-2 < /P>

Hang: hangende planten, de zogenaamde bloem of plantaardige lichten, is een mooi alternatief voor de klassieke methode. Je kunt deze kopen in de ijzerhandel of tuincentrum of als je erg creatief bent, kun je het ook zelf maken. Hiervoor heb je eigenlijk alleen een vast snoer of een dunne daje nodig (afhankelijk van hoe zwaar de bloempot je wilt ophangen). Op internet vindt je verschillende instructies voor het knopen van een goede en veilige constructie voor de pot. Met behulp van een haak kun je het hele ding op het plafond hangen.

blumenampel-e11065422-2-2-2-2010 ;

Hover: zwevend op het plafond lijkt erg op de hellingen. Voor deze methode kun je planten heel goed gebruiken die geen grond nodig hebben voor hun groei omdat ze hun voedingsstoffen en vocht uit de lucht filteren. Tillandsien (luchtplanten) zijn bijvoorbeeld opgenomen. Om dit te doen, kunt je de Tillandsia gemakkelijk stevig aan een klein stukje hout binden met behulp van een koord en vervolgens in de kamer hangen. Dit is hoe het er van ver uit lijkt alsof de planten in de lucht drijven.

verpleegkundige-ende-3

Voor het verdere inrichting van ideeën hebben we ons artikel " Woonkamer met planten ", die nog meer informatie over dit onderwerp bevat en die misschien ook geïnteresseerd is.

Goede vrienden-blader vrienden in de planty World

Zoals reeds vermeld, moeten de planten voor je stedelijke jungle ook rondkomen. Er zijn absoluut planten die niet zo goed kunnen groeien naast andere planten. Zodat dit niet het geval is en je de juiste en geschikte selectie maakt, willen we je kort voorstellen aan drie planten van ons die "goede vrienden" kunnen zijn.

sierasperges

sierlijk maar niet veeleisend. Oorspronkelijk afkomstig uit Azië en Zuidoost -Afrika, de Zierstraugel vond nu ook een plaats als een kamerplant. Het vereist weinig tot middellange lichtverlichting en is tevreden met een normale kamertemperatuur van 18-24 ° C. Bovendien moet een binnenklimaat met 40 - 55 % vochtigheid op de locatie zijn.

Diefeffenbachie

Vanwege zijn decoratieve bladeren, de Diefeffenbachie bijzonder populair en kan goed met de decoratieve parade. Het leuke is dat beide planten dezelfde locatieomstandigheden hebben. De Diefeffenbachie vindt het niet bijzonder helder, maar eerder gemiddeld tot schadjerijk. De vochtigheid moet ook tussen 40-55 % liggen, terwijl de temperatuur tussen 18-24 ° C zou moeten bewegen

urban jungle at home

Ufopflanze

de is de derde in de groep. Met zijn UFO -achtige bladeren is het een echte oogvergunning en rondt het het ensemble af van sierasperges en Dievenbachie af. Het heeft ook dezelfde locatieomstandigheden: weinig tot middelgrote lichtverlichting, een temperatuur tussen 18-24 ° C en een vochtigheid van 40-55 %.

tip: Als je deze "drie goede vrienden" twee keer per week levert met water en om de twee weken in de zomer bemest, zijn ze volledig tevreden.

Berlin-2 Berlijn, Duitsland

amsterdam-2 Amsterdam, Nederland

honolulu-2 Honolulu, Hawaii

cangu-indonesien-2 CANGGU, Indonesia

marrakesh-2 Marrakech, Marokko


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.