Feigenbaum Pflege: Die ultimative Übersicht mit allen Expertentipps

Feigenbaum Care: het ultieme overzicht met alle deskundige tips

De vijgenverzorging van de vijg is gemakkelijk gemaakt

Ben je op zoek naar een echte jungle -plant die ook ongelooflijk niet veeleisend is en gewoon ongelooflijk prachtig? Dan ben je precies hier.

De viool vijgen is een vijgenboom voor het interieur en wordt steeds populairder bij huisplanten. Zijn enorme bladmassa's maken indruk op elke bezoeker en creëren een jungle -sfeer in de kamer.

Wil je meer weten over de vioolvoek? We hebben het ultieme overzicht van de Fig Tree Care voor je samengevat, zodat u, dankzij onze deskundige tips, je eigen laf kunt krijgen.

Het verhaal van de vijgenboom

De optimale locatie voor je vijgenboom

De locatie speelt een zeer speciale rol in Feigenbaum Care. De lafaard is erg dorst volgens licht de nabijheid van De vensters kunnen op een beschermde plaats worden geplaatst. De boom verdraagt ​​echter geen directe zonnestraling. Helaas wordt de indrukwekkende kamerboom snel te groot voor de vensterbank of een bloembank.

Er wordt vaak gezegd dat de viool vijgen zo nu en dan moet worden gedraaid. Dit is een grote fout! Als de viool vijgen te vaak wordt verplaatst, gooit hij zijn bladeren af ​​en in het ergste geval zul je binnenkort een kale vijgenboom hebben.

Fig Tree Care: Dit is hoe het werkt!

De vijgenzorg is absoluut niet moeilijk, we hebben voor elk subpunt afzonderlijke items voor je geschreven. Deze bevatten tips en trucs van de expert, zodat je vioolvoek hun volledige pracht kan ontwikkelen.

De juiste aarde voor je vijgenboom

Als een aarde voor je vioolvoek is gewone plant of potgrond geschikt. De vijgenboom kan ook perfect worden bewaard als een koolstofboje. Wat dat is en hoe je van je lafaard een hydrocultuur maakt, kunt je gemakkelijk doen in het artikel Plant Hydroculture Lees.

Je zou dit moeten overwegen bij het bemesten

Tussen maart en oktober wordt je viool vijgen eenmaal per week bemest. U kunt gebruiken welke meststoffen je moet gebruiken en waar je in dit artikel met name op moet letten via bemest Fig Tree Ervaring

Je moet je lafwater water geven

Het belangrijkste aan de vijgenverzorging is water geven. Je viool vijgen moet matig vochtig worden gehouden, maar nooit te nat. De plant verdraagt ​​absoluut geen waterverdediging en de wortels kunnen zelfs rotten.

Giet in de winter zuiniger, maar laat de aarde nooit volledig uitdrogen. Hier kunt je meer te weten komen over de figuur hibernate .

Moet ik de vioolvoek snijden?

U hoeft niet per se de vioolvelden regelmatig te snijden. U kunt de verdorde of gedroogde bladeren met de hand verwijderen. Als je echter nog steeds je viool wilt missen als je een ander type FIG hebt, kunt je in het artikel over het onderwerp Knip de vijgenboom Lees alles nog een keer.

vijgenboom in de pot - dus je pot van je vijgenboom rond

Jonge viool vijgen moeten in het vroege voorjaar jaarlijks worden teruggevoerd. Oudere planten hebben slechts om de twee tot drie jaar verse grond nodig. Violen zijn het meest geschikt voor hydroculturen, hoe je precies doet en wat je ervoor nodig hebt, je kunt in ons artikel over het onderwerp Repug .

Hoe je vijgenboom te verhogen

Na de rechter vijgenverzorging kunt je ook wat nakomelingen bieden. De viool vijgen kan worden verhoogd door stekken of zaaien. U kunt gemakkelijk doen hoe dit in dit artikel werkt over het onderwerp van prevelabele vijgenboom lees.

Is de viool vijg giftig?

Violijgen behoren tot de moerbeienplanten, alle planten in deze familie bevatten een melksap dat enigszins giftig is. Het sap veroorzaakt allergische reacties op de huid en kan licht ongemak veroorzaken als je eet. Houd je vijgenboomonderhoud dus op een veilige plaats. Laat de snijder nooit achter en gegooid bladeren zodat noch kinderen noch huisdieren in contact met hen komen.

De juiste kamer voor je vijgenboom

De vijgenverzorging moet plaatsvinden in een lichte en warme kamer. De vijgenboom kan snel groeien, dus er is genoeg ruimte vanaf het begin zodat deze zich kan ontwikkelen. Hoe zit het met bijvoorbeeld de slaapkamer? Ook hier kunnen kinderen en dieren niet bij je plant komen.

Tips voor problemen met je viool Fig

Als de bladeren van je vioolvoek in de winter hangen, is deze meestal op de te warme locatie. Maak daarom je viool niet, tijdens de wintermaanden, niet te dicht bij de verwarming. Als de bladeren geelachtig worden, is dit meestal een teken van gebrek aan licht of voedingsstoffen. Facrarians en de wortelrot die voortkomt uit dit herkennen snel gele of bruin-zwarte spotted bladeren.

De vijgenverzorging kan zo eenvoudig zijn! Met deze tips kan er absoluut niets misgaan. We hebben ook een ongelooflijk mooie vioolfig Winkel, kijk eens naar ons!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.