Feigenbaum düngen: 3 Tipps von unserer Expertin

Bemest Fig Tree: 3 tips van onze expert

een par -informatie over de vijgenboom

De viool vijgen kan een hoogte van maximaal 150 cm bereiken. De bladeren zijn groot en ongelooflijk sterk, de stam en de takken zijn relatief dun. Het speciale van de viool vijgen is het filtereffect. Het kan van je benajede kamerlucht in verse zuurstof -rijke lucht veranderen. Het verspreidt ook overal een mediterrane flair.

Dit geweldige vermogen en zijn prachtige uiterlijk zijn de viool vijgen alleen te danken aan de voedingsstoffen, water en genoeg licht. In dit artikel leert je alles van onze expert wat je moet weten over de figuurboom.

Tip 1: Wanneer moet je je vijgenboom bemesten?

Tussen maart en oktober moet je Je vioolfig Levering eenmaal per week leveren met kunstmest. In de winter wordt de vijgenboom niet bevrucht of maximaal om de 6 weken.

Tip 2: De rechtermeststof voor vijgenbomen

Voor sommige planten zoals orchideeën of gewassen zijn er speciale meststoffen die niet moeten worden verward met conventionele meststof. U hoeft geen speciale geschikte meststof te kopen met de viool. Als je je vijgenboom wilt bemesten, zijn normale vloeibare meststoffen of meststoffen hier voldoende. U kunt ze online bestellen, maar je kunt ze ook in elke commercieel verkrijgbare ijzerhandel krijgen.

LPG -meststof

In het geval van vioolvelden zijn groene plantenmeststoffen of bloemmeststoffen in vloeibare vorm ideaal. Hier schudt je de hoeveelheid kunstmest, afhankelijk van de pakketinstructies, in je irrigatiewater. Het voordeel: de vloeibare meststof is gelijkmatig verdeeld over de wortels en werkt sneller dan andere preparaten.

meststoffen

Loungers van meststoffen worden in de aarde ingebracht, ze hebben hetzelfde effect als vloeibare meststoffen. Het nadeel hier: de eetstokjes komen niet in elke hoek van de pot zoals de vloeibare meststof. Het voordeel: de meststoffen geven geleidelijk meststof vrij, zodat het niet zo vaak hoeft te worden bevrucht als de vloeibare meststof.

Tip 3: De belangrijkste voedingsstoffen

De vrij bekende N-P-K-formule toont de belangrijkste plantenvoedingsstoffen: stikstof (nitraat), kalium en fosfor zijn de basisvoedingsstoffen die de vijgenboom nodig heeft. De stikstof is cruciaal voor plantengroei, kalium voor algemene plantengezondheid en fosfor voor bloem- en fruitvorming.

 viool vijgen goed bevrucht en gezond

Tip 4: Trace -elementen

Naast de bovengenoemde basisvoedingsstoffen, is een andere verscheidenheid aan sporenelementen cruciaal, waaronder ijzer, magnesium, zink en koper. Als het gaat om de samenstelling van je kunstmestproducten, moet je ervoor zorgen dat deze voldoet aan de vereisten van je planten.

Als je de vijgenboom wilt bemesten, zijn er geen speciale vereisten voor de sporenelementen. Daarom is de gemeenschappelijke samenstelling van een volledige meststof geschikt.

Tip 3: U moet hier aandacht aan letten in de vijgenboom

Na de aankoop is je viool fig Gedurende 1 jaar geen extra bemesting, omdat de aarde meestal wordt bevrucht.

Als de plant in de emmer moet worden gekweekt, meng dan lauber, tuingrond en organische meststof in een verhouding van 4: 3: 3.

De vioolvelden zijn perfect voor hydrocultuur. U kunt hier echter geen normale vloeibare meststof gebruiken. Voor hydroculturen is er een speciale meststof in tabletvorm, die je eenvoudig toevoegt aan de Hydrogue -hint. Als je meer hebt over Plant Hydroculture An.

Violin Fig Fertilized en gezond

Ben je geïnteresseerd in de vijgenboom? Vervolgens kunt je het kopen in onze winkel . Natuurlijk is niet alleen de vijgenboom bemesting. Het artikel over de Wintering van je lafaardly kan net zo nuttig voor je zijn als het artikel over de Knip je vijgenboom .

Als je al een viool in je appartement hebt, kunt je proberen deze te vermenigvuldigen. De vergroten vijgenboom is heel eenvoudig en met onze tips kun je het zeker doen. In het artikel Fig Tree Care Je kunt alles weer heel goed ontdekken, maar nog steeds kort samengevat.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.