Evrgreen offline - Aus für das Start-Up

Evrgreen offline - Uit voor de opstart

Dat was de Evrgreen.de-pagina

"Plan jezelf gelukkig. Planten bestellen vanuit je luie stoel.” Met deze woorden maken de oprichters, Jan Nieling en Philip Ehlers, reclame voor hun bedrijf EVRGREEN. Verkoop kamerplanten in Hydrocultuur online inclusief gebruiksaanwijzing. Dit is waar het bedrijf voor staat.

Maar sinds half oktober 2018 is er niemand meer beschikbaar. Nu is Evrgreen offline. Tot nu toe heb je tevergeefs gezocht naar een officiële verklaring, maar we kunnen wel zeggen: de startup EVRGREEN bestaat niet meer. Allereerst laten we je kennismaken met het bedrijf en waar je het misschien al van kent.

Zimmerpflanzen bei botanicly.de

Jan Nieling en Philip Ehlers groeiden beiden op aan de rand van de stad en brachten veel tijd door in de natuur. Nadat ze naar de stad waren verhuisd, hadden de twee geen groen meer en hadden ze de behoefte om kamerplanten te plaatsen. Helaas hadden ze het allebei erg druk en waren hun kamerplanten onvolgroeid.

Philip Ehlers werd op een ochtend in oktober 2012 wakker en keek naar zijn opgedroogde Ikea-palmboom. Hij belde zijn vriend Jan Nieling en legde hem zijn probleem uit. Jan zei dat hij al 3 jaar geen planten meer in zijn appartement had gehad en toen kregen ze het idee! In 2013 hebben ze een online winkel opgericht met kamerplanten inclusief verzorgingstips.

Evrgreen.de was een startend bedrijf dat online kamerplanten verkocht en op de markt bracht. Ze richtten zich op planten die niet eens verkrijgbaar zijn bij bouwmarkten.

U hechtte bijzondere waarde aan individuele en ongebruikelijke producten. Ook werd een allround zorgeloos pakket aangeboden. Hierin stonden tips voor verzorging en bewatering per e-mail, evenals klantenservice die de koper de mogelijkheid geeft om voor, tijdens en na de aankoop advies in te winnen.

De planten werden rechtstreeks vanuit kwekerijen of kwekerijen verzonden. Dit betekent dat de planten van hoge kwaliteit waren en professioneel werden verzorgd tot aan de verzending.

Bij Evrgreen had elke plant zijn eigen naam en een klein verhaal erover, zodat klanten een connectie met de plant hebben. Meer dan 1200 producten waren beschikbaar in de online shop en veel daarvan zijn ontwikkeld met ontwerpers uit Berlijn. Maar nu is www evrgreen de offline.

Beroemd uit "The Lion's Den"

In 2016 bezochten Jan en Philip de start-up show "Die Höhle der Löwen" seizoen 3 en presenteerden hun bedrijf EVRGREEN. Dit tv-programma gaat vooral over "Start Ups" die op zoek zijn naar investeerders voor hun bedrijf. U presenteert uw bedrijf dus aan een jury van investeerders en een van deze juryleden kan beslissen voor de investering of niet.

Helaas konden Jan en Philip in de aflevering van "Die Höhle der Löwen" niemand overtuigen voor hun gezelschap. Waarom zou dat zijn geweest? Jurylid Frank Thelen zei dat het bedrijf en de producten gemakkelijk gekopieerd kunnen worden.

Carsten Maschmeyer was van mening dat er een gebrek was aan passie voor planten en ook aan competentie in planten. Hij dacht dat zelfs zijn stagiaire tuinieren een beter idee zou hebben.

Na hun optreden zeiden Jan en Philip dat ze al jaren met planten bezig waren en daarvoor geen tuinier hoefden te zijn. De twee hebben samengewerkt met vele samenwerkingspartners die hen ook hebben geholpen met vakkennis.

Evrgreen is nu offline en er is nog steeds geen officiële verklaring van de oprichters Jan en Philip.

So sieht ein gesunder Kaktus aus

Hier kun je je planten halen

Bij Botanic hebben we het tot onze missie gemaakt om je leven te verfraaien met groene en af ​​en toe bloeiende schoonheden. Onze passie is de wereld van planten.En dat is precies waar we jouw toekomstige passie van willen maken! Planten zien er niet alleen mooi uit en dienen als decoratie, ze hebben nog veel meer positieve eigenschappen

Botanisch doet het het

Botanicly is niet zomaar een plantenadviseur, we hebben prachtige planten in onze online shop die je verrijken en van je huis een stadsjungle maken. Via onze blog krijg je altijd nieuwe verzorgingstips voor water geven, verpotten, overwinteren en andere interessante onderwerpen. En dat allemaal gratis!

Als je niet zeker weet welke kamerplant het beste bij jou en je huis past, kun je jezelf gratis testen met de "Plant Match". Beantwoord gewoon een paar vragen en u krijgt de plant voorgesteld die bij u past, afhankelijk van de helderheid en de vereisten. Als je eenmaal een plant hebt gekozen, wordt je plant met liefde ingepakt en veilig bij je afgeleverd.

Maar we bieden niet alleen planten voor in huis. Wilt u planten voor uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een kort bezoek aan uw kantoor meten we verschillende botanische parameters en leggen we uw wensen vast.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij bieden een flexibele en professionele onderhoudsservice inclusief vervanging van installaties.

Büropflanzen bei botanicly.de

Tijdelijke ecosystemen voor enthousiast leren

We zijn sinds kort gestart met het aanbieden van een concept dat aansluit bij het schoolcurriculum. Met het urban gardening-concept in verrijdbare dozen leren scholieren praktisch groenten telen, technische kennis eigen maken en samen verantwoordelijkheid nemen. Leerlingen worden naar de verschillende klimaatzones en regio's van onze planeet geleid, omdat elke plantenbak een kleine botanische tuin herbergt en inzicht biedt in de vegetatie van een andere uithoek van de wereld.

Je hoeft dus niet verdrietig te zijn dat Evrgreen offline is. Bij botanisch maken we het groener en mooier voor jou, je huis en je kantoor. Laat je inspireren in onze Shop en haal de juiste verzorgingstips uit onze blog.

.

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.