Dracaena Verzorgingstips

Dracaena-snoeitips

De dracaena, ook wel onze Punker!

De dracaena is een echte cameraklassieker met prachtige bladen in allerlei felle kleuren. Groen, geel en goud met hier en daar wat roos of rood, een dracaena gaat alle kanten op.

Verder kun je de dracaena ook in Zuid-Azië en Midden-Amerika tegen het lijf lopen. Dit gaat heel eenvoudig wanneer u de cameraplant machtigt, wanneer Plant Rebelz online te bestellen is.

Hoe heb je een dracaena gegeten?

Dracaena is een gebrekkig cameraplan, maar er zijn twee delen die zo lang kunnen worden gebruikt. Wij bereiden de dracaena's bij ons in de kas voor op de volgende stap, de brede wereld erin. Vervolgens heeft hij natuurlijk nog wel wat extra speciale controle nodig. Als je je geen zorgen maakt dat de dracaena niet zo goed is als op twee andere plaatsen, kun je hem opvoeden met onze eigen tips voor wat er aan de hand is. Lees je mee?

Een dracaena water geven

Het watergeschenk van de dracaena is lekker door hogere kennis! Van de natuur is deze makker om te schakelen naar een warm klimaat en daarom gebruikt hij maar kleine hoeveelheden water. De reden hiervoor is dat de Gietbeurten licht opdrogen, maar er zijn geen genezingen! In de winter is er een kleine hoeveelheid water per week nodig en zijn er minder teken. Hij heeft liever te weinig water dan te veel, makkie! Pas wel op dat er geen laag water in de pot blijft staan, daar is hij geen grote fan van en ondermijnen zullen zijn wortels en stam gaan rotten…

De dracaena in plantenvoeding

Voed je dracaena in lente en zomer elke maand. Controleer de status van de verpakking voor elk extra verzenditem. Als de dracaena die veel voeding krijgt, de wortels van de plant kan raken, oh nee!

Tip: Bekijk voor het bemesten van de verpakking zodat je zeker weet dat jouw dracaena de juiste dosering geeft. Het is niet aan te stralen om meer plantenvoeding te geven dan nodig is. Het is zo genoemd dat dan ooit de dracaena te veel voeding geeft, de grond een te hoge zuurgraad krijgt. Hierdoor kunnen de wortels minder goed water opnemen.

De beste standaard voor dracaena ooit

De dracaena is het belangrijkste wat gedaan kan worden zonder een lichte plek te zijn. Wel moet je in de poort houden dat de hoeveelheid licht goed is. Totdat je wat licht op de bladen ziet, is er weinig licht op de dracaena die groot is, dus dat is niet handig... Drie dagen is oké voor een dag, het is ideaal en zo is het niet, en dan begin je te vechten. Verder staat er een bed in een kamer, wordt er aan het einde van de vacature een minimum temperatuur van 18°C ​​gegeven, en welke plannen zijn er voor nu?

De dracaena en dochter

Hoewel de dracaena een echte tropische plant is, is bekend dat hij niet zoveel is als een tocht. Dochter kan zich zorgen maken over wolluis en bruine bladen. Op een tochtvrij plekje is hij op zijn allergelukkigst!

Het bespotten van de dracaena

De dracaena kun je eens per twee jaar in de lente bespotten, maar het kan ook direct tot aankoop leiden. Verder is hier wel flexibel in, het kan namelijk ook eerder of later dan de pot maar niet het kleine wordt voor de dracaena. Bij de keuze voor een juiste pot is de zorg dat hij groot genoeg is. Hier tilde de deur genoeg ruimte op met de resterende grootte erin is meer plek voor een waterbuffer waardoor de plant minder snel zone water zal komen te staan.

Is de dracaena giftig?

De dracaena is niet giftig voor kinderen, maar alleen als ze gehuisvest zijn als ze passen. Voor driekwart kan het plan als giftig worden bestempeld, maar is het niet mogelijk om te leven. Bij inname raden wij altijd aan om voor de zekerheid contact op te nemen met de huisarts/dierenarts.

Ziekten bij de dracaena

Plants zijn net mensen, af en toe kunnen ze een griepje oplopen… Een beetje verwennerij kan dan een hoop goeds doen!

Mes Bruine

Een bruine kleur van de witte delen van bladeren en dode van gels Bladpunten kunnen wisselen over fluoridetoxiciteit of alkalische reden. Het klinkt vervelend, maar dat is de reden waarom het weer in de grond zit en er veel water beschikbaar is van de plant. Om dit op te lossen kun je het beste een beetje gras toevoegen aan je plan.

Mes gels

Je kunt ze ook doorsnijden als je wilt dat de dracaena bedekt kan worden. Het beste kun je ooit plannen dan op een warmere plek zetten of bijvoorbeeld de tocht halen.

Daarnaast is het aan te raden om de dracaena regelmatig op luis en andere geïntegreerde te controles. Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grote kans dat je dracaena nog te rood is!

Helpen! Mijn dracaena heeft verkleurde bladeren

Zijn bladers ooit bedekt met dracaena? Wanneer de bladeren bruin of geel kleuren geef je hem waarschijnlijk te veel water. De pro tip is om de potgrond goed te laten uitdrogen, hem dan nog twee weken droog te laten staan ​​en hem daarna pas weer te voorzien van wat water. We zijn minder dan de vorige. Wil je de bladen van de dracaena net opkrüllen of incrimpen, dan vind je het misschien leuk om hem zeewater te geven!

Dracaena: een superheld in de lucht

De dracaena is een echte alleskunner. Een opgeruimde kamer in huis, zei hij, van een hoogte en luchtstroom, hé kan het allemaal! Met lange, puntige bladen is het mogelijk om ze te fokken met een harde, gelijkmatige diepte. Als je denkt dat er niets aan je tenen komt met deze topper in huis, is dat woord er dan nog?

Speld dracaena

Wil je nu een dracaena hebben ter wille van de zee, dan kun je hem daar plakken, je moet geduld hebben. Op de lange termijn waren er altijd de grootste slagingskans, hij is met name erg licht en warm.

› Het eerste wat je moet doen, is een van de andere messen uitschakelen.
› Deze top kun je in een glas water op de vensterbank zetten waarom hij gaat woorden, het begin van een nieuwe Plant Rebel!
› Af en toe een lauf woordje doet een hoop goeds, wil na een aantal weken zal je wortels zien Verschijnen. Het is het moment waarop je aan het koken bent! Wel is het zorg om de grond licht volchtig te houden, dan heeft hij de grootste overlevingskans.

Het geduld van de dreads is wel van groot belang, de dracaena is namelijk een langzame groeier. Voordat er een probleem is, kun je er extra lang gebruik van maken!

Een dracaena kopen

Bij Plant Rebelz verkopen ze alles van het beste en daar mag een dracaena natuurlijk niet ontbreken. Wij verwennen onze toppers graag van begin af aan, zodat ze optimaal voorbereid zijn op de stap de wijde wereld in. Hoe jammer wij het soms ook vinden, hij komt een moment van loslaten maar wij vertrouwen ze met een gerust hart aan je toe! Plant een beetje sfeer en een hoop frisse lucht in elke kamer en co-op een dracaena!

Shop jouw favoriete dracaena van Plant Rebelz

Een dracaena is de topper om in huis te hebben! Er kan de hele tijd een groot gebied worden gedaan, en dat is wat eraan komt! Houdt Plant Rebelz gaat de poorten in wil regelmatig komen, nooit soorten, kleuren en maten planten toe! Sta je oud te popelen om jouw nieuwe dracaena te bestellen? Gaaf, hier is een namelijk ons ​​complete collectie aan dracaena's.

Zijn er prijzen die de dracaena graag kwijt wil of heb je advies over de styling van het plan? Neem contact op met één van onze planten-helden via een melding op WhatsApp of neem contact op met onze plantenservice. Wij helpen je graag!

Een dracaena kopen van Plant Rebelz

Een dracaena is de topper om in huis te hebben! Er kan de hele tijd een groot gebied worden gedaan, en dat is wat eraan komt! Houdt Plant Rebelz gaat de poorten in wil regelmatig komen, nooit soorten, kleuren en maten planten toe! Sta je oud te popelen om jouw nieuwe dracaena te bestellen? Gaaf, hier is een namelijk ons ​​complete collectie aan dracaena's. Zijn er prijzen die de dracaena graag kwijt wil of heb je advies over de styling van het plan? Neem contact met ons op!


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.