Pflanzen sind unsere Leidenschaft | Botanicly-Botanicly

Planten zijn onze passie | Botanisch

Wij van botanicly hebben het tot onze missie gemaakt om je leven te verzoeten met groene en soms bloeiende schoonheden. Onze passie is de wereld van planten. En dat is precies waar we jouw toekomstige passie van willen maken! Planten zien er niet alleen mooi uit en dienen als decoratieve blikvangers, ze hebben nog veel meer positieve eigenschappen.

hand-pflanze-2

Schone lucht

Ja, dat lees je goed. Veel kamerplanten hebben het voordeel dat ze met hun bladeren, stam of wortels verontreinigende stoffen kunnen filteren die voor ons giftig zijn. Ook in huis heeft de natuur een gezondheidsbevorderend effect. Als dat geen pluspunt is, neem dan de juiste kamerplanten mee naar je appartement.

Voel je goed

Om je echt comfortabel te voelen in je eigen vier muren, kunnen geschikte planten je natuurlijk helpen. Deze planten trekken je aan met hun extravagante uiterlijk of met hun gemakkelijke verzorging. Bepaalde planten zouden ook positieve energie in de kamer uitstralen en zo zorgen en angsten verdrijven.

Het moet groen zijn

Dus waarom zou je niet een beetje natuur in huis hebben. Wie wil er nu geen stadsjungle in huis? Zien en voelen hoe de natuur in je kamer kan ademen is iets heel moois. En dat is precies wat we met jou willen doen. Om precies de planten te vinden die bij jou en je ruimte passen, moet je niet zomaar willekeurige kamerplanten kopen. Want verkeerde beslissingen leiden er vaak toe dat de plant sterft. Dat is precies wat je wilt vermijden. Daarom helpen we je bij het maken van de juiste keuze voor een plant. Uiteindelijk is iedereen een winnaar: jij, de plant en wij!

De complexiteit van een plant

Elke plant is net als wij uniek en daarom is het belangrijk om rekening te houden met de behoefte van elke individuele plant. Dit is een voorwaarde voor een optimale ontwikkeling.

Licht, water en aarde: dit zijn de drie basisprincipes voor de meeste planten. Maar hoeveel?

Sommige planten hebben meer licht, water en aarde nodig, terwijl andere minder nodig hebben. Maar één ding kun je als hulpmiddel onthouden: Kijk altijd waar de plant in de natuur groeit. Is het meer een ras dat hoog groeit en daarom misschien wat meer licht nodig heeft of groeit het op tropische bodems onder bijvoorbeeld palmbomen en is het niet gewend zoveel zonlicht te krijgen.

pflanze3-min-e1529403789199-1

Het juiste castgedrag

Net als licht kunnen veel planten niet zonder water. Dit zorgt voor een gezonde plantengroei. Wel is het belangrijk dat je plant niet te veel, maar ook niet te weinig water krijgt. Beide kunnen schadelijk voor haar zijn.

Planten en viervoeters

Kortom, uw kamerplanten kunnen goed overweg met uw huisdieren. Maar er zijn altijd uitzonderingen hier. Bepaalde kamerplanten hebben bijvoorbeeld giftige stoffen in hun bladeren die bij overmatige consumptie ongezond kunnen zijn voor dieren. Daarom is het belangrijk om je altijd vooraf te informeren en de plant indien nodig buiten bereik te zetten.

Kunstmatige intelligentie

Al vele jaren proberen we de complexiteit van de menselijke geest kunstmatig na te bootsen. De waarnemingen en handelingen van ons mensen moeten worden overgenomen door machines, en indien mogelijk één op één. Een "denkmachine" die ons uitbeeldt.

Mogelijkheden van kunstmatige intelligentie

Omdat kunstmatige intelligentie vooral gaat over menselijk denken, is het ook een overlappend gebied van neurologie en psychologie.Maar de vraag is, welke voordelen brengt kunstmatige intelligentie ons? We vinden het op alle gebieden van het leven, in het moderne dagelijks leven met smartphones, maar ook op gebieden zoals de geneeskunde.Artificiële intelligentie kan ons leven actief verbeteren en positieve veranderingen teweegbrengen door automatische voorspellingen, waar wij mensen in veel situaties niet in slagen.

tee-plus-pflanze-min-e1529403827591-1

Onze botanische blog

Niet alleen met hulp van onze plantadviseur vind je de optimale plant, ook in onze blog staan ​​artikelen over de meest uiteenlopende planten. Heeft u met ons algoritme al een geschikte plant gevonden, dan kunt u het beste even checken of daar ook een uitgebreid artikel over bestaat. Dat kan altijd als het gaat om ‘goede zorg en co’. helpen. In onze blog vind je niet alleen losse plantenartikelen maar ook andere artikelen over (kamer)planten.

De kleur groen wereldwijd

Nu is het aan jou om het heft in eigen handen te nemen. Maar dat zou geen probleem meer moeten zijn. Laat je inspireren op onze site om je eigen persoonlijke plant te vinden. Zonder tijdsdruk en stress. Want dat is precies wat we niet nodig hebben! Met elke plant die je in huis haalt, breng je een beetje meer groen in onze wereld. Duurzaamheid in huis maar ook over de hele wereld vinden wij erg belangrijk. Zo wordt onze planeet elke dag een groenere plek, waar ieder mens en iedere plant zich goed voelt!

.

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.