Bonsai schneiden einfache Anleitung: Warum, Wann und Wie

Bonsai snijdt eenvoudige instructies: waarom, wanneer en hoe

Het interessante verhaal van de Bonsai

In Japan werd de bonsai beschojed als een symbool van reputatie en eer en was veel geld waard. Via reizigers komen de miniatuurbomen in de 19e eeje naar Europa.

Vandaag is de bonsai ook te vinden in veel huishoudens in Duitsland. Over de hele wereld genieten mensen nu van de kleine bomen en maken ze de stad ook een klein bos.

Helaas is er veel te overwegen in de zorg en vooral bij het snijden van Bonsai. Natuurlijk hebben we alles samengevat dat belangrijk voor je is in dit artikel.

Waarom zou je je bonsai snijden?

Het snijden van je

knip de bonsai correct op

Nu is de kleine boom bij je thuis en wilt je beginnen met je eerste snit. We hebben een eenvoudige stapsgewijze instructies voor je om de juiste bonsai te snijden.

Stap 1: Het juiste gereedschap

Op de het knippen van bonsai is vereist en natuurlijk de juiste tool. Als je te groot gereedschap gebruikt voor fijngroeiende takken en wortels, kunt je helaas niet zo filigraan worden gesneden als de bonsai nodig heeft. Je kunt hiervoor een speciale bonsai -schaar krijgen.

Om dikke takken te kunnen snijden, moet je eerst concave tang van hoge kwaliteit krijgen. De diepe interfaces van deze tang genezen veel beter dan de sneden van normale tang.

Zorg er altijd voor dat het gereedschap scherp en schoon is. Voor elk snijproces en zelfs als verschillende bomen na elkaar worden gesneden, moet je je gereedschap behandelen met desinfectiemiddel uit het tuincentrum of met pure alcohol (beschikbaar in de apotheek). Dit is het enige risico dat bacteriën en schimmels de interface zullen binnendringen.

 The Right Bonsai Tree Care

Stap 2: De juiste snit

Vorm Cut/Construction: Deze snit is belangrijk als de bonsai een beetje te groot voor je is geworden en zijn oorspronkelijke vorm heeft verloren. Maar zelfs met een eerste snit, moeten alle takken worden ingekort, zodat het algemene beeld overeenkomt met dat van een bonsais.

De snede is altijd diagonaal in de gewenste groeirichting, net boven een knoop die wijst in de gewenste groeirichting. Ongewenste takken die rechtstreeks van de kofferbak komen die je volledig hebt afgesneden met een concave tang. De vormsnede moet worden uitgevoerd als een regelmatige snit om de 2 jaar.

Conservation Cut/Leaf Cut: Wanneer blad wordt gesneden, worden naalden of bladeren in de zomer gekapt zodat zich de volgende keer kleine bladeren vormen. Drives die het algehele beeld van de Bonsais verstoren, worden verwijderd met behulp van de instandhoudingsverloop. Dit geldt bijvoorbeeld voor ongewenste niejee scheuten op de kofferbak, verticaal groeiende scheuten, overmatige scheuten, overmatige scheuten en scheuten die zich te ver op de kofferbak ontwikkelen.

Liever je bonsai royaal dan meerdere keren, anders zal de groei niet worden gestimuleerd. Als je oude houten takken verwijdert, kunnen "slapende" knopen worden gestimuleerd en nieje handelen.

ontwerp Cut: De bonsai is vers bij je ingegaan, dan moet je deze snit eerst nemen. Het is cruciaal voor de latere look. Zet je bonsai op ooghoogte en verwijder alle droogly dode takken en takken, evenals gedroogde bladeren.

Als je 2 takken op dezelfde hoogte op dezelfde romp hebt, moet je er een verwijderen. Gesneden verticaal groeiende, sterke takken en takken met onnatuurlijke krommen of rotaties. Werk altijd met de concave tang zodat de wond vervolgens onopvallend groeit. U moet de ontwerpversnelling vóór of na de groeiperiode uitvoeren, d.w.z. in de late winter of herfst.

Tip: Bij het regelmatig snijden van je kaak is het belangrijk dat je niet noodzakelijkerwijs met tools werkt. Niejee schijven of kaarsen die moeten worden verwijderd, moeten rechtstreeks worden afgebroken met de vingers op coniferen.

Stap 3: Knip wortels

knip

Je bewaart je boom als een kamer bonsai, dan moet je hem regelmatig opnieje plaatsen. Het herscheppen van je bonsais is ook het juiste moment om de wortels te verkorten. De wortelsnede is noodzakelijk om de groei van de boom te bedwingen. Bevrijd zorgvuldig de wortels van de aarde.

Grote, verticale groeiende wortels moeten worden verwijderd om de groei van de zijwortels te bevorderen en dus een prachtige nebari te vormen (wortelbenadering). De zijwortels moeten ook worden ingekort tot 1-2 vingerbreedte.

het recht

Het knippen van de bonsai is echt niet moeilijk met behulp van onze instructies. Natuurlijk kun je ook een geweldige bonsai bonsai bonsai> bonsai bonsai bonsai> bonsai> /a> verwerven van ons. Als je nog steeds op zoek bent naar andere kamerplanten, kunt je eenvoudig naar onze winkel kijken.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.