Alocasia Verzorgingstips

Alocasia Verzorgingstips

De alocasia, ook welkom bij onze Extreme!

De locatie ontbreekt niet in de meest problematische camerafabriek, maar er is een tekort dat er is. De tropenvracht is afkomstig van een project. Hierdoor is de alocasia veranderd in een volchtige omgeving zonder al te veel zonlicht.

De spectaculaire bladeren van de Alocasia maken zich daar zorgen over omdat het niet snel over het hoofd komt. Ontmoet de naam olijfolie, hergebruikt in een skeletplant en heeft een groot aantal tropische kamerplanten in huis.

Hoe heb je alocasia gegeten?

Hoe heb je alocasia gegeten? De alocasia is een sterke kamerplant die er nu en dan extra verzorging nodig heeft. Na een intensieve opwarming bij ons in de kas dragen wij het stokje erover. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw alocasia net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee

Orprong van de alocasia

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel van de alocasia gevonden. Wat betekent dat voor jou? alocasia behoort tot de Aronkelkfamilie en groeit in het tropisch regenwoud van Zuidoost-Azië, hier kunnen we wel vier meter hoog worden! Hij is in totaal zo'n 80 soorten bekend. Leuk om te weten: alocasia later in de jaren bijna alle woonkamers en heeft een echt vintage imago.

De beste standaard voor alocasia ooit

De bladen van de Alocasia zijn waarschijnlijk verbrand. Het plan is niet in de volledige zone. Omdat de alocasia stiekem wel een beetje op licht is kun je hem het beste op een plek zetten met veel indirect licht. Zo voorkom je dat de bladeren verbranden. Alocasia blij, blij jij, wij blij!

Alocasia water geven

Twijfel je of de alocasia water nodig heeft? Steek je vingers in de aarde. Voelt u deze droog aan? Dan heeft ooit waternode planten. Ben je het zat? Dan kun je het beste een waterbeurt overslaan. Zo simpel kan het zijn!

De alocasia en plantenvoeding

Om de alocasia sterk en gezond te houden is het aan te raden om zo nu en dan kamerplanten te geven. Een blije alocasia, gegarandeerd!

Tip: Bekijk de verpakking zodat je zeker weet dat jouw alocasia de juiste dosering geeft. Het is niet aan te stralen om meer plantenvoeding te geven dan nodig is. Het is zo genoemd dat elke alocasia die veel voeding geeft, de grond een te hoge zuurgraad krijgt. Hierdoor kunnen de wortels minder goed water opnemen.

Alocasia bespotten

Wil jij jouw alocasia bespotten? Lees dan eerst deze tips over hoe het ooit kan. Zal je dat jouw alocasia lekker doorgroeit? Geeft hem dan eens in de twee van drie jaar een nieuwe pot die 15% groter is dan de pot waarin hij stond. Dus krijgt hij de kans om verder te groeien. Kom deur met de grote messen. Het sap uit de alocasia kan huidirritatie veroorzaken. Als het plan op de grond roestig is, als het plan gebarsten is, moet het een bepaald gebied zijn. Tip: om jezelf te beschermen tijdens de potten van de alocasia, kun je de beste handschoentjes dragen.

Ziekten bij de alocasia
Mijn alocasia heeft verkleurde bladeren. Wat nu?

Mocht het voorkomen dat u Alocasia bruine bladeren heeft, dan krijgt u het beste resultaat bij het bouwen van een tegel. Door de opgewarmde plant wordt veel vocht verdampt. Sproei de plant af en toe nat met water.

Wanneer de alocasia groeit en nieuw blad aanmaakt, zie je ok vaak dat oudere messen geel zijn geweest. Geen stress, dat is een normaal proces. zodra de hogere bladeren een beetje slap halen en geel zijn geweest kun je deze hij won van afhalen.

De alocasia is voldoende voor de locker. Het is daarom aan te raden om de plant een aantal keer per jaar af te spoelen onder de douche. Tip: doe een plastic zak om de potgrond zodat dit niet kletsnat wordt.

Prioriteit is beter dan dat

Het is aan te raden om de alocasia regelmatig op luis en andere geïntegreerde te controles. Als het gemaskeerd is, als het groter is dan dat, is het het beste. Check hier vooral onder en tussen het blad. Is het ooit gepland? Potverdikkie… is misschien niet waar. Behandel deze afhankelijk van de plant met speciale (biologische) bestrijdingsmiddelen. Grote kans dat je alocasia nog te rood is!

Helpen! Mijn alocasia slaat…

Veel alocasia soorten hebben laatste van water wat van het blad druppelt. Dit is normaal. Neemt uw alocasia veel af? Dat kan niet worden aangeraakt door het water. Sla in dit geval eens een waterbeurt voorbij. Oh en over die druppels gesproken, pas bijmatig overmatige druppels natuurlijk wel op voor je mooie houten vloer!

Is de alocasia giftig?

Bammer, het sap uit de alocasia kan huidirritatie veroorzaken. Als het plan op de grond roestig is, als het plan gebarsten is, moet het een bepaald gebied zijn. Het is niet aan te raden om het sap in te slikken. Maar dat zal je zeker ook niet van plan zijn.

Is er een kamer gepland voor alocasia?

Hoewel het nooit bekend was dat de Alocasia verklaarde dat de meest vliegende cameraplant moest worden beschouwd als een straat voor alle andere cameraplanten. De alocasia heeft enorme bladen, en als het op luchtzuivering bij geplande aankomst telt; hoe meer bladoppervlak een kamerplant heeft, hoe meer zuurstof hij kan produceren. Al met al haal je met de alocasia dus een luchtzuiverende camera-installatie in huis.

De alocasia zit vast

Een van de leuke extra's van de alocasia is dat je de kamerplant kunt vastzetten! Het staafje olijfolie is makkelijk in gebruik. Regelmatig schuwde hij de stam van de Alocasia nooit. Deze kun je vast! Daarom knip je – wanneer de scheut genoeg wortels heeft – de stek los van de plant. Stop deze volg zo diep mogelijk in de grond, hij zal ervoor zorgen dat het blad boven de grond blijft. Het is een plan dat snel zegt en dat al snel lus. Nou ja, 3 weken elk waarschijnlijk al het resultaat. Zorg ervoor dat het basislicht belangrijk is. Een luchtwaardige omgeving is een must voor het stekken van de Alocasia. Zet deze dus nooit in het gebouw van de kachel. Je kunt de alocasia ook op water zetten. Nu er veel water in het meer staat, zijn er plannen voor een week van drie jaar.

Alles wat je wilt weten over de alocasia

Wanne je een alocasia koopt zijn hij een aantal tips die je nieuwe aanwinst nog leuker te maken. Daarom verellen we graag alles wat je moet weten over de alocasia. Lees snel verder!

Glinsterende alocasia-variëteiten

Weet je dat er veel verdwijnende rassen van alocasia zijn? De alocasia Calidora is de meest populaire in zijn soort. Ook de alocasia Wentti, Cucullata en Lauterbachiana zijn mega in trek. Bij Plant Rebelz vind je regelmatig toffe alocasia soorten. We stierven dood in de puntjes. Dus we werken met biologische weefselmonitoring, dus we de natuur de natuur later en we doen alles om de ideale omstandigheden te creëren waarin onze kleine alocasia groot en sterk was. Als Plant Rebelz bekend staat, dan zijn het onze kekke alocasia kamerplanten.

Een alocasia kopen van Plant Rebelz

Met een lokale alocasia hing er een typische jungle vibe in huis. Het is een plantenfamilie met veel meer soorten, de één niet meer tropisch dan andere. Houdt ons alocasia-assortiment goed in de gaten willen dat we regelmatig nieuwe en verrassende variëteiten toevoegen. Was je er niet om te gaan shoppen in Nieuw-Zeeland? Tof, hier is ons complete alocasia-assortiment op dit moment!

De topkwaliteit van de kamerplanten staat bij de Rebelz plant, en er zijn ook geen vluchten in huis. Wil jij een tropical alocasia kopen? Wees rebels in de winkel voor je favoriete kamerplant, altijd bij de hand!

Zoals altijd doet hij het dan ook goed. NL: groot! Groot en mooi noemen wij dat.In de breedte, de lengte, de hoogte: de hele enchilada. Ons grote aantal reuzen zou voor de wereld niet duidelijk moeten zijn in wat zou ze zijn? Maakt ze buitengewoon aantrekkelijk.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.