5 Tipps - Pflanzen fürs Büro kaufen

5 tips - Koop planten voor het kantoor

bureau, stoel en computer. Dit is meestal het enige dat te vinden is in een kantoor. Volgens een Britse studie remmen deze meer Spartaanse kantoorruimte de productiviteit van de werknemers. Maar zelfs met zeer eenvoudige hulpmiddelen kunt je iets veranderen over het slechte klimaat in je kantoor. Met deze tips kunt je gemakkelijk planten voor het kantoor kopen.

goede redenen waarom je planten voor het kantoor zou moeten kopen

Wetenschappers publiceerden onlangs een studie waarin het effect van planten op mensen op kantoor werd onderzocht. Het resultaat na jaren van onderzoek toonde aan dat één plant per vierkante meter de productiviteit van werknemers met 15 procent verhoogt! Meer planten op kantoor verbeteren de tevredenheid op het werk, houd de lucht schoon en verhoog de concentratie.

Luchtreinigingseffect

Vooral op kantoor is de lucht vaak erg slecht. Meubels, kleuren, tapijten en technische apparaten zorgen voor dikke lucht met een mix van chemicaliën. Kantoormeubilair gemaakt van multiplex en spaanplaat maar formaldehyde. Je zult ook chemische verbindingen vinden in vloerbedekkingen, kleur en verf die na een tijdje worden vrijgegeven. Vooral in de stad komt Benzole door het verkeer binnen het kantoor. Benzol kan gemakkelijk worden opgenomen door de klimop en je lucht een stuk aangenamer maken.

je kunt de efeutute hier kopen.

Verschillende studies tonen de voordelen van planten in werk- en woonkamers. In 1989 publiceerde NASA suggesties voor verontreinigende planten. De Aloë Vera -plant kan bijvoorbeeld een ongelooflijke hoeveelheid lucht uit formaldehyde filteren.

je kunt deze plant hier gemakkelijk kopen.

tran-mau-tri -66419-unplash -2

planten verhogen goed -bewijs en concentratie

planten kunnen aantoonbaar goed verbeteren en prestaties verbeteren. Grote planten zijn bijzonder goed omdat ze kunnen dienen als een privacyscherm en zo meer privacy kunnen creëren. In ons artikel over het onderwerp van je kunt meer te weten komen. >>> >>

Met ongeveer 35-50 procent vochtigheid voelen mensen zich het meest comfortabel. Huisvestingsfabrieken verhogen deze vochtigheid, wat bijzonder gunstig is in de winter. Omdat de verwarmingslucht op dat moment erg droog is.

Johnson-Wang-wang-2

1. De juiste selectie

De selectie van je kantoorlansen speelt een heel speciale rol. Wilt je planten kopen voor het kantoor die heel gemakkelijk te verzorgen zijn, veel zon moeten verdragen en ook gemakkelijk online worden verzonden? Natuurlijk kunt je volledig voor uzelf kiezen wat je bijzonder waard is bij het kopen van de kantoorlansen en welke verontreinigende stoffen misschien bijzonder worden gefilterd. Of het nu de draakboom , die de lucht reinigt voor xylolen, tricholorethen en benzene exemplar, de orchidee, die specifiek formaldehyde uit de lucht filtert. Hier kun je meer te weten komen over 2. Easy Care

Als je planten voor kantoor wilt kopen, is zorg natuurlijk ook beslissend. Vooral gemakkelijk -zorgplanten zijn van groot belang voor je kantoor, omdat ze ook je vakantie moeten overleven of mogelijk de droogte moeten doorstaan ​​als je het vergeet. Zoals je al kunt raden, de hydroculturen an.

scott-199479-unsplash-2

3. De juiste locatie

Natuurlijk moet je eerst weten waar je je kantoorlansen wilt plaatsen. Moet het een nogal schadjerijke hoek of in het midden van de kamer zijn? Wilt je liever schadjerijke planten kopen voor het kantoor, dan de spathiphyllum Perfect voor u. Dit heeft een prachtige bloesem en grote, sterke bladeren.

Grote kantoorlansen zijn ideaal voor kantoren die groot en zichtbaar zijn. In dit geval dienen ze als een privacyscherm en als een elegante oogstadder. De ficus is erg populair en naast zijn mooie look is het heel gemakkelijk om voor te zorgen. De ficus kan gemakkelijk en gemakkelijk online worden kopen.

Het kruis kruid is ideaal voor bijzonder heldere locaties. Het is een kleine plant en past daarom perfect op elk bureau.

In ons artikel over het onderwerp van je een beetje overzicht van planten die je geen problemen veroorzaken.

ron-mccleenny-136843-uns 2 =

4. Er is online meer selectie online

In bloemenwinkels en andere plantenmarkten zijn niet alle planten altijd beschikbaar. Ze zijn vaak uitverkocht of zijn te duur. Meestal zijn de planten veel te goedkoop en zodra ze in je kantoor of appartement zijn, verliezen ze al hun bladeren en gaan ze in verdrietig.

Wij adviseren je om online planten voor het kantoor te kopen. De planten komen rechtstreeks van de fokker en garanderen de beste kwaliteit. Het online kopen van planten voor het kantoor is eenvoudig en veilig en je hebt een enorme selectie, je kunt ook planten kopen die nergens anders beschikbaar zijn.

5. Eenvoudige levering

Ben je erg druk op je werk en kun je gewoon niet naar een bloemenwinkel gaan of naar een plantenwinkel gaan? Het online kopen van planten voor het kopen van alles maakt alles zoveel gemakkelijker. Met een paar klikken zijn de geordende fabrieken binnen een paar dagen bij u. Zelfs in de winter zorgen professionele online boeren ervoor dat de planten goed zijn verpakt en zonder problemen aankomen. En als er problemen zijn, zullen serieuze online retailers je de plant vergoeden en je een niejee sturen.

bench-accounting-49908-un-2

Het kopen van planten voor het kantoor is absoluut niet moeilijk met onze 5 tips. Zorg ervoor dat de planten niet te goedkoop zijn, want dat betekent meestal niets goeds. Hydroculturen zijn bijzonder gemakkelijk om voor te zorgen, misschien denk je erover om een ​​dergelijke plant opnieje te kopen. Je weet ook hoe je planten in je kantoor goed kunt planten en je kunt niet alleen je lichamelijke gezondheid verbeteren, maar ook je geestelijke gezondheid. Planten doen alles zoveel beter en bevorderen effectief werk.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.