10 große Büropflanzen: Unsere Empfehlungen mit Pflegetipps

10 grote kantoorlansen: onze aanbevelingen met zorgtips

Grote kantoorlansen zijn echte oogkaters in grote kamers. Als je planten in je kantoor hebt, maken ze je niet alleen gelukkiger en meer geconcentreerd, maar kunnen je ook je omgevingslucht enorm reinigen van verontreinigende stoffen. Je hebt een groot kantoor en vindt dat het te leeg is en een persoonlijk tintje zou kunnen gebruiken? We presenteren 10 van de grootste aanbevelingen voor kantoorlijnen om ze te onderhouden met onze zorgtips en waar je ze heel comfortabel kunt kopen.

Tip 1: Schefflera, ook voor gedeeltelijk gearceerde plaatsen >

De Schefflera is de perfecte kandidaat voor enigszins donkere hoeken in je kantoor. Hoewel ze graag een beetje helderder staat, maar ook de gedeeltelijke schadje zonder problemen tolereert. De aarde moet matig vochtig worden gehouden. Het wordt voldoende geleverd met een wekelijkse bloemenmeststof.

Schefflera-2

tip 2: ficus ginseng bonsai

De ficus ginseng heeft een heldere locatie nodig, maar mag niet in de directe zon zijn. De optimale kamertemperaturen liggen tussen 18 en 22 ° C. Koude ontwerpen schaden de bonsai. Zorg ervoor dat je bonsai niet in de buurt van de verwarming is, dat hem schaadt. Doe deze grote kantoorlans alleen wanneer het aardoppervlak is opgedroogd. Van maart tot september wordt het om de 2 weken bevrucht.

roc39fer-bonsai-1 width =

Tip 3: bananenplant, vakantie in het kantoor

Met de bananenplant op kantoor heb je het gevoel dat je op vakantie bent. Deze imposante planten groeien zeer snel. Als een groot kantoorlans moet de banaan zo helder mogelijk zijn. Het heeft een luchtige plek nodig zonder concepten. Omdat het een hoge luchtvochtigheid vereist, moet het van tijd tot tijd met een beetje limoenwater worden gespoten. Regenwater is hier het meest geschikt.

sylvie-titel-735-un-2

Tip 4: Dracaena, zeer gemakkelijk te verzorgen

De Dracaena is een hitte -landende grote kantoorlans. Als ze te koud zijn, worden hun bladeren slap en vallen ze eraf. De wortel van de Dracaena moet niet volledig uitdrogen, maar zijn ook niet langer meer dan een half uur in het water. Als je grote kantoorlans bruine tips krijgt, is dit te wijten aan de lage luchtvochtigheid. Sprak ze zo nu en dan met een beetje water.

Dracaena-Groc39f-1 Width =

Tip 5: Goudfruitpalm, zoals in de jungle

De gouden fruitpalm mag niet in de directe zon zijn, omdat het op Madagaskar op nogal schadjerijke gebieden op zijn natuurlijke locatie heeft. Deze grote kantoorlans heeft in de zomer veel water nodig, dus giet het doordringend. Zorg er echter voor dat ze niet te lang in het irrigatiewater is. Verwijder het water dus op tijd uit de planter. Bemest je gouden fruitpalm om de 14 dagen met speciale palmmeststoffen. Het mag in de winter echter niet worden bevrucht. Als je meer wilt weten over de goudfruitpalm, bekijk dan ons artikel over het onderwerp van

Tip 6: PolyScias Fabian, Baum of Busch?

De Polyscias is een heel speciale kamerboom. Het is een van de weinigen die ook graag in de schadje zijn. De lange takken zijn kenmerkend voor deze grote kantoorlans, waarop mooie bladeren over de hele lengte groeien. Het blijft erg compact omdat het opgroeit. De pottenbakker mag niet uitdrogen. Dus je geeft er de voorkeur aan om matig dan te veel tegelijk te gieten. Deze plant is loyaal aan de locatie en mag niet te vaak heen en weer worden verplaatst. Het wordt pas opnieje afgezet wanneer de wortels uit de pot groeien.

aralie-2

Tip 7: spathiphyllum, schadjeliefhebber

Het spathiphyllum of één blad wordt ook op gedeeltelijk gearceerde locaties kunnen staan. Het heeft regelmatig en in de zomer water nodig, vanwege de grote, sterke bladeren, meststoffen wekelijks. Het speciale aan het enkele blad is de mooie witte bloemen. Wist je dat het enkele blad ook je lucht reinigt voor verontreinigende stoffen? Hoe groter de plant, hoe meer bladeren hij heeft en hoe meer lucht het in je kantoor kan filteren.

U kunt dit prachtige spathiphyllum gemakkelijk en handig online kopen.

einblatt-nov -08 -2021-11-30-34-18-AM

tip 8: kroton, kleurrijke bladspoelor

Het Croton maakt indruk op zijn kleurrijke en prachtig patroonbladeren. Hoe meer licht op hen valt, hoe kleurrijker ze worden. De bladeren zijn geel, oranje en rood besprenkeld, elk blad ziet er anders uit. Het croton heeft voldoende licht nodig, dus het moet in de buurt van het raam in je kantoor zijn. Zorg er echter voor dat de dikke lunchzon niet op de bladeren schijnt. Houd de aarde gelijkmatig vochtig.

kroton-groc39f-1

tip 9: berk fig, eenvoudige maar mooie

The Birch Fig of ook bekend als Ficus Benjamini is een van de meest populaire planten voor kamers en balkon. Deze plant is echter ook perfect voor je kantoor. Hij heeft een weelderige bladgroei en een prachtig felgroene kleur. Aangezien er verschillende kleurstreken en maten zijn, is er voor elk wat wils. De Birch Fig verdraagt ​​noch volledige schadjeen, noch de brandende zon of files. Hoe vaak je moet water moeten zijn, hangt af van de temperatuur, de vochtigheid en de lichtomstandigheden. Gebruik Kalkarmes -water en alleen water wanneer het aardoppervlak een beetje is opgedroogd. Vermijd wateroverlast en droogte.

ficusbenjamin-2

tip 10: yucca palme

Het Yucca -palme kan voornamelijk worden herkend door zijn dikke romp en de kronen die op verschillende hoogten op de kofferbak zitten. De kofferbak kan tot 5 meter hoog worden. De Yucca -palm is perfect voor kantoren omdat het niet zo erg is, je moet het vergeten. Dus als deze grote kantoorlans niet te veel giet, wacht dan altijd tot de bovenste laag van de aarde droog is. Calcicitwater wordt meestal goed verdragen, maar het schaadt hem niet om kalkarmes bestraling water te geven. Het bevruchten van het Yucca -palme om de 14 dagen, met een beetje groene plantenmeststoffen.

yucca-2

Grote kantoorlansen zijn een integraal onderdeel geworden van goed bekende bedrijven. Ze verbeteren de kamerlucht en zorgen voor een aangename sfeer. Aarzel niet en creëer nu een betere stemming in je kantoor.


Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.