10 Geheimtipps: Besondere Pflanzen für schattenreiche Orte

10 insider -tips: speciale planten voor schadje -rijke plaatsen

De juiste planten voor schadjeen

Iedereen kent het probleem van sombere donkere kamerhoeken of plaatsen waar er gewoon geen zonlicht is. Wij helpen je om speciale kamerplanten te vinden voor je schadjerijke plaatsen.

The Kentia Palme: The Air Purifier

De Kentiapalme (Howea Forsteriana) of ook wel paradijspalm genoemd, is mooi met hun grote, enigszins hangende bloemblaadjes. Het is in staat om de lucht in je appartement schoon te maken en zeer hoge hoeveelheden zuurstof te vormen.

De Kentiapame vereist geen direct zonlicht. Als je het op een lichtere plaats plaatst, groeit het en traint het niejee bladeren, het blijft zoals het op schadjerijke plaatsen is.

Tussen de lente en de herfst giet je je palm veel en zo vaak dat de aarde altijd een beetje vochtig blijft. De aarde mag echter niet te nat zijn. Dus je moet overtollig water uit de achtbaan verwijderen na water.

Om de Kentiapalme water te geven, is het het beste om kamer warm, oud water te gebruiken, bijvoorbeeld regenwater. De Kentiapalme kan elke 3-4 weken worden geleverd met vloeibare meststof.

Tussen november en maart geef je haar zoveel water dat haar aarde niet uitdroogt. U hoeft ook niet te bemesten in de winter.

de kentiapalme voor een schadje Locatie

The Lucky Spring: hoe donkerder de groener

De Lucky Spring of Zamioculcas Zamiifolia is nu erg populair. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat je vooral zorg en onderverdachte. Zoals de naam al doet vermoeden, doen de bladeren denken aan mooie groene veren.

Het speciale is dat deze huisplant schadjeen heel goed tolereert. Hoe donkerder de locatie, hoe donkerder hun bladeren.

De meest voorkomende onderhoudsfout wordt gestort. De droge aarde is erg rje en water stroomt zeer snel naar de wortels. Dus als je de bovenste laag van de aarde aanraakt, zou je kunnen denken dat het te droog is en water nodig heeft.

Dus

Til de plant liever uit zijn planter en kijk of de root nog steeds vochtig is. De zamioculcas tolereert niet teveel water.

Van april tot september moet je hen om de 3-4 weken vloeibare meststoffen leveren. De plant is zeer geschikt voor umpopf -demp. In tegenstelling tot andere planten geeft ze het een beetje dichterbij.

 The Lucky Spring for a Shady Location

The Green Lily: een zeer robuuste plant

De groene lelie is erg populair vanwege zijn robuustheid. Omdat deze kamerplanten schadjeen heel goed kunnen verdragen, is een plaats op het raam met direct zonlicht daarom geen must. Kleurrijke lelies moeten echter op een heldere locatie zijn, anders gaat hun kleurrijke kleur in de groenachtige.

Van lente tot late zomer moet je de groene lelie regelmatig water geven. Het heeft water die wortels bewaren en kan dus droge periodes overleven. De groene lelie verdraagt ​​echter geen wateroverlast. Tijdens de rustfase in de winter kun je ze alleen economisch gieten.

Tussen maart en augustus raden we een wekelijkse toediening van vloeibare meststoffen aan. Veel variëteiten vormen lange scheuten, die op hun beurt kunnen worden gebruikt als een tak om te vermenigvuldigen. Als je meer groene lelies wilt hebben, snijd je gewoon de scheuten af ​​en doe ze in een waterglas. Wacht tot de wortels zijn gevormd, je kunt ze eenvoudig in een aparte pot aansluiten.

de green lily lily lily lily lily Voor een schadjerijke locatie

de Schefflera: een zuurstofproducent

De Evergreen Schefflera of Radiation Aralia groeit rechtop en is vooral merkbaar vanwege zijn stralingsvormige bladeren.

De Schefflera staat ook bekend om zijn air purifying effect Het produceert het produceert Op een hoogte van 1,5 m ongeveer 1 liter zuurstof/uur. De Schefflera bindt verontreinigende stoffen zoals formaldehyde en benzeen in de lucht, die voorkomen in veel meubels of reinigingsmiddelen.

Omdat deze kamerplanten behoorlijk worden getolereerd, zijn ze vooral populair voor donkere hoeken. Dringen verdragen ze zelden, maar droge verwarmingslucht is absoluut geen probleem voor hen.

Je moet de aarde altijd matig vochtig houden. Als de Schefflera te nat is, kan wortelrot snel optreden. De bladeren worden bruin en vallen eraf.

U moet deze huisplant elke week voorzien van bloemenmeststoffen. In de winter is het voldoende als je ze om de 4 weken bemest.

de schefflera voor een schadje Locatie

De gekleurde brandnetel: een kleurrijke schadjevriend

Deze kamerplant wordt gekenmerkt door zijn prachtige kleurrijke bladeren. Kleurnetsen mogen niet te licht of te donker zijn. Je zou voor hen een aangename middelmatigheid moeten vinden. Als ze te donker is, kan ze haar behoorlijk kleurrijke kleur verliezen.

zomer en zomer moet je ze regelmatig schenken met kalksteenwater. In deze tijd van het jaar kun je ze ook op je balkon laten groeien. Als je ze naar buiten zet, is de bemesting eenmaal per week voldoende met vloeibare groene plantenmeststoffen. Een bemesting van 2 weken in het appartement is voldoende.

The colored nettle for a schadjerijke locatie

The Women's Hair: The Darling Under the Ferns

Het haar van de vrojeen wordt gevormd, veel lichtgroene, driehoekige folders die op kleine stengels zitten. Deze kamerplant geeft er de voorkeur aan om meer natte locaties te zijn, dus het kan ook gemakkelijk in de badkamer zijn.

Deze plant groeit graag in rotskolommen in zijn natuurlijke omgeving, daar is het altijd vrij vochtig en schadjerijk. Daarom heeft het ook water in je kamer nodig, de root mag nooit uitdrogen.

The Basket Marante: A Real Acrobat

De bladeren van de tropische woonplant verschillen in vorm en kleur. Het speciale aan haar: 'S Avonds ritste ze haar bladeren samen en ontvojet ze zich' s ochtends weer.

The Calathea Gewoonlijk gewoonlijk meestal beschermd onder de bladeren van andere planten in het regenwoud. Dus deze huisplant wordt gebruikt om te schadjeen. Een vaste water van april tot september is erg belangrijk voor haar. Bevruchting om de 4 weken in de halve concentratie is voldoende.

Je bent erg geïnteresseerd in de rieten marge en bekijk het artikel erover nader.

 The Basket Marante for a Shady Location

The Bubic Head: Small -Leaf and Beautiful

Deze kamerplant koloniseert bij voorkeur de voedzame bosvloeren in de zachte schadje van hoge bomen. Daarom is een gedeeltelijk gearceerde locatie in je appartement perfect voor hem. De eigenaardigheid van deze plant is waarschijnlijk de kleine kleine bladeren.

De bubische kop heeft een hoge luchtvochtigheid nodig, moet constant vochtig worden gehouden en altijd van beneden worden gegoten. Bemesting om de 2 weken, tussen mei en september, zou optimaal zijn.

het bubische hoofd voor een schadjelocatie

Het enkele blad: de bloeiende schadjeplant

Het enkele vel of spathiphyllum wordt gekenmerkt door zijn prachtige witte bloem. Deze kamerplant verdraagt ​​schadjeen zonder problemen en heeft ook een luchtreinigingseffect.

Het spathiphyllum moet regelmatig worden gegoten en mag nooit in de laaiende zon gaan. Van april tot september moet je hen om de 2 weken vloeibare meststoffen leveren. In de winter is de bemesting om de 8 weken voldoende.

Wilt je meer leren over het enkele blad? Dan hebben we het juiste artikel voor jou .

Die Mühlenbeckien: A Wiry Matter

Deze kamerplant heeft kleine mooie bladeren die op draadachtige schijven groeien. Het is vooral populair als een hangende plant. Het moet constant vochtig worden gehouden, als het te droog is, verliest het zijn kleine bladeren heel snel.

Deze kleine schoonheid zou niet in de achterkant van de schadjerijke hoek moeten zijn, eerder een beetje helderder, maar niet zonnig, zou optimaal zijn. Een wekelijkse bemesting tussen april en september is voldoende.

The Mühlenbeckien voor een schadjecontract << /P>


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.