Leuk je te ontmoeten

We zijn Botanicly

We houden net zoveel van planten als jij. Maar zelfs degenen die niet van water geven houden, kunnen van ons werk profiteren. Met onze grote selectie van verschillende planten vindt u vast en zeker uw perfecte plantencombinatie. Van ongecompliceerde cactussen tot kleurrijke orchideeën.

Ons motto: Planten voor iedereen!

Ons doel is om zowel de nieuwste plantentrends als klassieke exemplaren zoals robberboom of Vrouwentongen aan te bieden. Omdat wij (en wetenschappers) weten Elk beetje groen in uw huis of kantoor draagt bij aan een algemene verbetering van uw stemming. 

Plantkennis van experts

Voor elke plant bieden wij enkele nuttige verzorgingstips direct onder het product. Als u echter niet zeker weet hoe u uw plant moet verzorgen als deze eenmaal bij u is aangekomen, kunt u onze plantendeskundigen eenvoudigweg mailen. Wij staan altijd aan uw zijde met onze kennis van huis- en tuinplanten.

In het kort

Wat ons onderscheidt

Grote selectie

Wij bieden een speciale selectie van planten en bloemen die er niet alleen goed uitzien, maar ook voor meer staan. Ons doel is om goede prijzen en een hoge kwaliteit van de productie te combineren. Wij werken bijvoorbeeld samen met producenten van planten die gebruik maken van hernieuwbare energie en hun milieu- en sociale gevolgen verminderen. Daarom zetten we ons in voor de samenwerking met gelijkgestemde producenten.

Wij zijn Fair Flora

De planten van Fair Flora worden duurzaam geteeld. Alleen zo kunnen ze het Europese label Fair Flora krijgen. Het Fair Flora label wordt enkel toegekend aan producten van kwekers die zich inzetten voor een verdere verduurzaming van de sierteelt en een verlaging van hun eigen footprint. Hierover dienen ze transparant te zijn. Fair Flora staat dan ook voor eerlijkheid, duurzaamheid en transparantie.

Veilige levering

Onze planten worden met veel zorg en ervaring verscheept. De verpakking houdt de plant en de pot veilig in de verpakking en voorkomt schade. Om uw plant in de beste conditie bij u te kunnen afleveren, worden onze planten in meestal slechts 3 tot 4 werkdagen direct vanaf de kwekerij geleverd. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw plant gezond en gelukkig wordt afgeleverd en kunt u uw huis direct mee inrichten.

Hoe we onze planten verzenden en verpakken